Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona incorpora quinze vehicles nous per millorar i ampliar el parc mòbil del cos

L’adquisició consta de dues furgonetes, dotze motocicletes i un turisme 

La Policia Municipal de Girona ha incorporat quinze vehicles nous a la seva flota. Aquesta adquisició, una de les majors inversions que ha realitzat el cos en automòbils, permetrà millorar i ampliar el parc mòbil. En concret s’han comprat dues furgonetes, dotze motocicletes (sis de 125 cc, quatre de 700 cc i dues d’elèctriques) i un turisme elèctric. 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, i l’intendent de la Policia Municipal de Girona, Joan Jou, han rebut els nous vehicles de la mà de les empreses concessionàries, a les quals es va adjudicar la compra.

“La millora de la seguretat és una prioritat que tenim per Girona, i per això estem avançant en diferents aspectes. D’una banda, anem fent un progressiu increment de la plantilla; i també de la millora i ampliació de les instal·lacions policials, com el projecte de comissaria de Can Burrassó, on en els propers mesos començaran les obres. La modernització de la flota de vehicles era una altra necessitat que ara hem pogut resoldre. Esperem que els nous cotxes i motos permetin millorar el servei, i també influir en més sensació de seguretat de la ciutadania”, afirma l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. 

Els vehicles adquirits incorporen una nova retolació per així adaptar-se a l’homogeneïtzació que s’aconsella des de la Generalitat de Catalunya. La major part d’aquests substituiran a automòbils que han envellit i que tenen una mitjana de 15 anys.

En total, i quan els vehicles vells es retirin, el cos passarà a tenir un parc mòbil de 47 vehicles entre furgonetes, turismes, motocicletes de gran cilindrada i de petita, bicicletes i ciclomotors. 

Aquesta adquisició prové del pla d’inversions elaborat pel govern de l’Ajuntament de Girona a principis d’any, i aprovat pel Ple municipal. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.