Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Quarta jornada de la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines i preparacions de la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Enguany la ciutat organitzadora va ser Palafrugell i la jornada va tenir com a eix temàtic els aprenentatges durant l’etapa 0-6 anys

Cartell del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

El divendres 15 d’octubre es va celebrar la quarta jornada de la Xarxa de Ciutats Educadores de les Comarques Gironines. Enguany la ciutat organitzadora era Palafrugell i la jornada va tenir com a eix temàtic els aprenentatges durant l’etapa 0-6 anys. Sota el títol “1.000 dies per aprendre a descobrir el món. La responsabilitat d’acompanyar tots els infants i a construir aprenentatges per a la vida” els assistents van poder treballar, reflexionar i proposar solucions als reptes que les ciutats es troben en aquest àmbit. Girona, com a ciutat educadora i membre de la xarxa, hi va ser present amb la participació de l’equip tècnic del Servei d‘Educació. 

Aquesta trobada marca el compte enrere per la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que es realitzarà el pròxim 30 de novembre i que tancarà la celebració dels 30 anys de la Carta de Ciutats Educadores. Una de les activitats de celebració que es realitzen des de Girona es titula “30 dies, 30 projectes, 30 anys”. Aquesta activitat es realitza durant el mes de novembre i consisteix en donar a conèixer diferents projectes impulsats des de l’Ajuntament i que tenen visió de ciutat educadora. Cada dia del mes de novembre es penja a les xarxes socials de l’Ajuntament un projecte d’una àrea o servei del consistori.

Per altra banda, s’està organitzant l’acte central de celebració. Aquest es farà el dia 30 de novembre al Centre Cívic Ter a partir de les 18h de la tarda. El lema de la celebració és “La ciutat educadora no deixa ningú enrere” entenent que la ciutat ha de garantir la igualtat d’oportunitats, la inclusió, el progrés social i el creixement sostenible. És per això que l’acte servirà per destacar diferents projectes de la ciutat que ajuden a treballar el lema d’aquest any. Properament penjarem tota la informació a la web.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.