Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Unes 40 persones participen a la jornada naturalista organitzada amb motiu del Dia Mundial dels Ocells

L'activitat va tenir lloc el passat 2 d'octubre als aiguamolls de Santa Eugènia

Unes 40 persones van participar el passat dissabte, dia 2 d'octubre, a la jornada naturalista celebrada a Girona dins la programació del Dia Mundial dels Ocells. Durant tot el matí, es van organitzar diverses activitats enfocades al coneixement de les aus de la zona fluvial del Ter.

La proposta principal de la jornada va consistir en una demostració d'anellament científic d'ocells. Al llarg de l'activitat es van capturar i anellar 15 ocells de diferents espècies, que després es van alliberar a la natura. Concretament, es van exemplars de blauet (Alcedo atthis), de pit-roig (Erithacus rubecula), de raspinell comú (Certhia brachydactyla), de mallerenga blava (Cyanistes caeruleus), de mallerenga carbonera (Parus major) i de mallerenga cuallarga (Aegithalos caudatus).

A banda, es va preparar un espai d'exposició i mostra sobre els ocells, amb nius, plomes i bibliografia didàctica, i una zona de jocs de memòria i relació d'objectes per a infants. També es va organitzar un joc de camp en què la mainada havia d'identificar ocells.

La jornada naturalista va formar part de la programació que l'Ajuntament de Girona, el Consorci del Ter, l'Ajuntament de Lleida, Turisme de Lleida, l'Oficina de Turisme de Perpinyà i la Communaute Urbaine Perpignan Méditerranée van organitzar conjuntament amb motiu del Dia Mundial dels Ocells. La iniciativa s'inclou en el marc del projecte Turisme Transfronterer Fluvial i Sostenible (TTFS) del programa INTERREG V A, POCTEFA 2014-2020.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.