Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Entren en servei 20 agents de la Policia Municipal de Girona

Cobriran places vacants del cos, el qual comptarà ara amb una plantilla de 156 efectius.

Imatge dels nous agents

La Policia Municipal de Girona ha rebut aquesta setmana 20 agents que s’han incorporat a la plantilla. Durant els primers dies estaran fent formació i, tot seguit, passaran a desenvolupar les tasques pertinents dins el cos policial com a agents. Amb aquestes incorporacions, la Policia passarà a tenir un total de 156 efectius.
 
L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso; l’intendent de la Policia Municipal de Girona, Joan Jou, i la inspectora del cos, Ana Belén Martínez, han donat la benvinguda a les noves incorporacions. “La seguretat és una prioritat, i en els darrers mesos hem treballat per poder tenir el màxim d’efectius possible al carrer. L’entrada en servei de 20 agents ens permetrà augmentar la seva presència a tota la ciutat, avançar en el model de policia de proximitat i treballar per a la convivència. A més, cal destacar que augmenta el número de dones en el cos, i per si sol això ja és una molt bona notícia”, afirma l’alcaldessa Marta Madrenas. 
 
Els nous i les noves policies cobriran places vacants que hi havia a la plantilla de la Policia Municipal de Girona. Es tracta de places d’agents que han marxat a altres cossos policials, que han pujat a comandament o que s’han jubilat. Amb aquestes incorporacions només quedarà per cobrir una plaça vacant de sergent. 
 
D’aquestes 20 incorporacions, 10 policies entren al cos en pràctiques després de l’estada formativa a l’Escola de Policia de Catalunya (menys un que ha fet les oposicions ara i que ja compta amb la formació) i 10 entren com a interins o interines. En aquest darrer cas, acaben de superar el procés selectiu que es va convocar aquest any, i aniran a l’escola del gener a l’octubre de 2022. Pel que fa al gènere, 14 són homes i 6 són dones. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.