Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

NOVA DATA: Una economia al servei de les persones

Jornada destinada als professionals del sector cultural. Tractarà la relació amb l’administració pública, la necessitat d’intercooperació cultural i la contractació artística.

El 27 de novembre, a les 18.30 h, a la sala d’actes de La Marfà, tindrà lloc la jornada “Una economia al servei de les persones”. Inicialment estava prevista pel 13 d'octubre a les 10 h. L’activitat està organitzada per l'Oficina de Foment de les arts en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines i s’aturarà en alguns elements claus del sector més emergent, l’emprenedoria cultural: la relació amb l’administració pública, la necessitat d’intercooperació cultural i la contractació artística.

Tenint present la premissa de la UE segons la qual els ciutadans i les empreses de la UE només poden prosperar si l’economia funciona per a ells/elles, aquesta jornada està concebuda per a proporcionar algunes respostes per a millorar la pròpia gestió empresarial, la competitivitat i la professionalitat del sector professional de les indústries culturals i creatives.

Segons el Mapa cultural, l’administració pública és el principal operador cultural de Girona i el seu entorn. Així doncs, per tal d'optimitzar la relació entre “proveïdor i client”, es fa imprescindible impulsar accions de sensibilització i conscienciació que contribueixin que es consolidi una millor relació (comunicació, informació, mediació) entre els diferents agents culturals. 

Programa de la jornada: 

  • Treballar per l’administració pública. Una conversa entre Judit Font i Xavier Urbano
  • Intercooperació a l’àmbit de la cultura. A càrrec de la comissió de cultura de l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines
  • Parts del contracte artístic. A càrrec de Montserrat Moliner (Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya)

Oficina de Foment de les Arts

L'Oficina de Foment de les Arts (OFA) és una oficina de gestió i coordinació especialitzada que facilita assessorament i suport al sector de les Indústries Culturals i Creatives amb la finalitat d’impulsar el sector creatiu de Girona i el seu entorn i fomentar la participació cultural en els diferents àmbits artístics. 

L'Oficina de Foment de les Arts és una iniciativa del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial (PECT ICC) de l’Ajuntament de Girona, un projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.