Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2022

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona inaugura la placeta dels Seixanta-quatre situada al costat de Can Ninetes

El nom de l’espai fa referència als 64 quadrants del tauler d’escacs i es tracta d’una proposta del club d’aquest joc del barri.

L’Ajuntament de Girona ha inaugurat aquest matí la placeta dels Seixanta-quatre, situada al costat del Centre Cívic Santa Eugènia, a Can Ninetes. El nom de l’espai, fins ara sense denominar, és una proposta del Club d’Escacs Santa Eugènia, aprovada per la Comissió del Nomenclàtor de Girona i el Ple, i fa referència als 64 quadrants del tauler d’escacs. 
 
L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor responsable del Nomenclàtor de l’Ajuntament de Girona, Martí Terés, han estat els encarregats de descobrir la placa que dona nom a la placeta dels Seixanta-quatre. Han estat acompanyats pel president del Club d’Escacs Sta. Eugènia, Jordi Vidal; el representant territorial de la Federació Catalana d’Escacs a Girona, Carles Vilà, i el vicepresident de la Federació Catalana d’Escacs, Ramon Caro. A l’acte també hi havia regidors de l’equip de govern (JxCat i Esquerra), de Guanyem i del PSC. 
 
Precisament en aquest punt hi ha diferents taules d’escacs, motiu pel qual s’ha escollit aquest nom, i al llarg de l’any s’hi realitzen diferents activitats relacionades amb aquest joc. L’acte ha comptat també amb l’inici del primer campionat de “La placeta dels seixanta-quatre” amb sistema Masnou i la presentació del llibre The Fulli-Fledged-French, a càrrec de G.M. Viktor Moskalenko.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.