Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2022

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Un espectacle de les Shì donarà el tret de sortida a la 33a edició del Mostrar’t de L’Estació Espai Jove

La mostra, que recupera el format presencial, s’inaugurarà demà a les 20 h 

Cartell de presentació del Mostrar’t

L’Estació Espai Jove inaugura demà, dia 23 de setembre, la 33a edició del Mostrar’t amb un espectacle de les Shì. La mostra va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls a les persones joves creatives en l’àmbit de les arts plàstiques de la ciutat i rodalia. Més de 130 artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura, còmic, etc. han omplert de significat les parets de L’Estació tots aquests anys. 
 
"El projecte continua creixent amb força any rere any gràcies a la gran feina que fa l'equip de l'Estació Espai Jove. Ara més que mai és el moment d'estar al costat dels joves creadors i creadores", explica la regidora de Joventut de l'Ajuntament de Girona, Annabel Moya, que destaca que en recuperar la presencialitat "permetrà a les persones joves tenir un contacte directe amb l’art i l’experiència de crear una obra, desenvolupant així les seves habilitats de cara a escollir el seu itinerari i afrontar les seves necessitats i inquietuds".
 
Aquesta 33a edició el Mostrar’t acull les propostes artístiques del fotògraf Joan Carolà, des del 20 de setembre fins al 14 d’octubre; de la il·lustradora Berta Llenas, del 18 d’octubre a l’11 de novembre; i de la il·lustradora Marina Montenegro, que exposarà del 15 de novembre al 10 de desembre, i tancarà la mostra. 
 
Les exposicions, que recuperen el format presencial, es podran visitar a L’Estació Espai Jove en horari de dilluns a divendres de 9 a 20 h. Paral·lelament, a través del compte d’Instagram @estacioespaijove s’aniran presentant continguts audiovisuals on les mateixes persones artistes mostraran el seu treball i com viuen els seus processos creatius.
 
Per inaugurar la mostra es comptarà amb les Shì, un trio que treballa des de l'experimentació amb instruments, veus i imatges transportant a l'espectador a un univers de colors, melodies captivadores i loops eclèctics. I de teló de fons es podrà veure una anticipació de les exposicions que acollirà l’espai entre setembre i desembre de 2021. L’entrada a l’espectacle és gratuïta i cal fer reserva prèvia a través de la web de L’Estació Espai Jove.  
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.