Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2022

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté dues persones per un delicte de temptativa de robatori amb força a l’interior d’un domicili

Els fets han estat advertits per dos agents de paisà que feien tasques de vigilància preventiva al barri de l’Eixample.

Imatge del material comissat

La Policia Municipal de Girona ha detingut avui dos homes, un de 31 anys nascut a Geòrgia i un de 37 anys nascut a Rússia, tots dos amb domicili desconegut, per un delicte de temptativa de robatori amb força a l’interior d’un domicili. Els fets han tingut lloc al carrer del Migdia. 

Dos agents de paisà, mentre realitzaven vigilància preventiva pel barri de l'Eixample, han vist un home que mirava i controlava immobles de la zona i l'entorn contínuament. Aquest home ha accedit a un habitatge situat al carrer del Migdia, mentre un segon esperava a baix vigilant.

Un cop han baixat del pis, i després de fer les comprovacions escaients (un pis amb signes de forçament), han estat detinguts per un delicte de robatori a l’interior de domicili en grau de temptativa. 

Els agents també ha  localitzat i escorcollat el  vehicle que portaven, on han localitzat també diners fraccionats i eines que es fan servir per cometre aquest tipus de delicte, entre altres objectes que han estat intervinguts. Aquestes eines les duien amagades sota del vehicle.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.