Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2022

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Arrenca el nou curs escolar a les escoles de Girona amb més de 21.300 alumnes

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el vicealcalde del consistori, Quim Ayats, i el regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran, han visitat aquest matí la llar d’infants El Tren

Fotografies de la visita d’aquest matí

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el vicealcalde de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats, i el regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran, han visitat aquest matí la llar d’infants El Tren coincidint amb el primer dia del curs escolar 2021-2022. Avui comencen el curs a les escoles públiques i concertades de Girona més de 21.300 alumnes. Concretament 1.160 nens i nenes d’educació infantil (de 0 a 3 anys); 10.535 d’educació infantil i primària (de 3 a 11 anys); 5.230 d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), i 4.397 d’estudis postobligatoris.

“Avui és un dia important per a les famílies i, gràcies a la millora del context general de la pandèmia, encetem aquest curs amb menys incerteses que l’anterior però amb l’obligació encara de ser molt prudents tant dins les aules com en els espais exteriors. Per això des de l’Ajuntament continuem mantenint mesures per exemple per garantir el compliment de la distància de seguretat a les entrades dels col·legis”, ha explicat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, qui també ha desitjat un bon curs escolar a tota la comunitat educativa.

A més, l’alcaldessa ha destacat les obres que en els darreres mesos l’Ajuntament de Girona ha realitzat en diversos centres “per millorar les condicions de l’alumnat i professorat de cara a l’inici del nou curs”.

El vicealcalde del consistori, Quim Ayats, també s’ha pronunciat en aquest sentit, i ha ressaltat l’esforç que s’ha fet per millorar les instal·lacions escolars. “Estem satisfets que jovent i infants puguin gaudir de les millores en les seves aules gràcies a l’impuls en reformes que estem treballant des del consistori. Hem centrat aquest esforç econòmic a donar resposta a reivindicacions històriques dels centres”, ha assegurat Ayats, qui ha reconegut que “encara queda feina per fer i seguirem persistents per donar-hi una resposta el més aviat possible”.

D’altra banda, el regidor d'Educació i Infància, Àdam Bertran, ha aprofitat la visita a la llar d’infants el Tren per “posar en valor la magnífica tasca que s'està fent des de les escoles bressol en aquesta etapa educativa tan vital”, alhora que ha “donat la benvinguda al nou curs a tots els infants, joves, famílies i a tota la comunitat educativa implicada a fer de Girona una ciutat educadora en tot el seu màxim exponent”. 

Durant l’estiu es van realitzar tasques de manteniment i conservació als centres escolars de la ciutat per posar al dia tots els edificis escolars del municipi aprofitant que no hi havia classes lectives, com ara pintar l’interior del col·legi Verd i substituir diverses finestres de fusta del centre per altres d’alumini; millorar un dels canviadors de l’escola bressol Cavall Fort; pintar els espais comuns de l’escola Eiximenis; millorar l’evacuació de les aigües pluvials de l’escola bressol El Tren i l’escola Àgora de Girona, o pintar la façana del carrer de la Maçana de l’escola Santa Eugènia i part de l’escola Annexa.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.