Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona impulsa la Fira del Vehicle Elèctric amb la participació d’onze marques de cotxes i cinc de motos i bicicletes

L’esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana del 18 i 19 de setembre a les places de Catalunya, de Pompeu Fabra i de la Independència i al carrer de Santa Clara

Cartell de la Fira del vehicle elèctric

L’Ajuntament de Girona organitza la Fira del Vehicle Elèctric el cap de setmana del 18 i 19 de setembre a diferents punts de la ciutat. L’esdeveniment comptarà amb la participació d’onze marques de cotxes i cinc de motos i bicicletes. La iniciativa s’inclou en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebrarà a la ciutat de Girona amb un programa divers del 16 al 22 de setembre. 

L’exposició de vehicles elèctrics i híbrids tindrà lloc en quatre indrets: a la plaça de Catalunya, a la plaça de Pompeu Fabra, a la plaça de la Independència i al carrer de Santa Clara. El dissabte es podrà visitar de les 10 a les 20 h i el diumenge, de les 10 a les 14 h. Allà els concessionaris oferiran la seva gamma de vehicles elèctrics i híbrids perquè la ciutadania pugui provar-los, alhora que informaran i assessoraran sobre aquest model de circulació. La fira té l’objectiu d’apropar i impulsar aquest mitjà de transport sostenible. 

“Una de les prioritats del govern és la recuperació i reactivació econòmica de la ciutat, és en aquest sentit que treballem, i aquesta fira del vehicle elèctric és una mostra clara de la nostra aposta per la transformació de l’economia verda i per la recuperació del sector de l’automoció”, afirma la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.  

La fira compta amb la participació i la col·laboració de les empreses relacionades amb la venda de vehicles elèctrics; especialment amb els principals concessionaris de la ciutat i de la demarcació a fi d’apropar i poder fer més accessible el cotxe elèctric i híbrid. Aquesta col·laboració respon a la necessitat comuna de planificar una estratègia per fomentar l’ús del vehicle elèctric com a un dels principals motors de la reactivació econòmica, basada especialment en una transformació digital en tots els àmbits i aspectes de la societat gironina. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.