Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2022

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d’Esquadra detenen dues persones per venda de drogues en un pis ocupat

En l’operatiu els agents han trobat marihuana i cocaïna a punt per vendre -bàsicament destinada a compradors menors d’edat-, diners en metàl·lic fraccionats i bàscules de precisió

Imatges del moment de l’actuació i del material comissat

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d’Esquadra han finalitzat avui un dispositiu conjunt d’antidrogues a la ciutat que ha acabat amb la detenció de dues persones per venda de substàncies estupefaents en un pis ocupat. L’operatiu ha tingut lloc aquest matí en un habitatge del carrer Empúries.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Municipal va rebre informació sobre un possible tràfic de drogues en un pis del barri de Sant Narcís. El cos va realitzar comprovacions prèvies i va traslladar la informació al grup de salut pública dels Mossos d’Esquadra. A partir d’aquí es va iniciar un dispositiu conjunt que ha finalitzat avui amb l’escorcoll. 

En l’operatiu els agents han trobat, a l’interior del domicili, marihuana i cocaïna preparada amb embolcalls a punt per vendre -bàsicament destinada a menors d’edat-, diners en metàl·lic fraccionats i bàscules de precisió. A part de les dosis de droga intervingudes també s’han trobat a l’interior dos gossos de raça perillosa que han estat traslladats a la gossera municipal.

Les persones detingudes són dues dones de 32 i 36 anys, de nacionalitat espanyola i veïnes de Girona, una d’elles amb antecedents policials. Totes dues han quedat detingudes com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública per tràfic de substàncies estupefaents, i en breu passaran a declarar davant l’autoritat judicial competent.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.