Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté dues persones per robatoris amb força a la ciutat

Un dels delictes ha tingut lloc a un establiment del barri de l’Eixample i al Centre Cívic Pla de Palau, i l’altre a l’interior d’un domicili del barri de la Devesa-Güell.

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir dues persones per robatoris amb força a la ciutat. Un dels delictes va tenir lloc a un establiment del barri de l’Eixample i al Centre Cívic de Palau, i l’altre a l’interior d’un domicili del barri de la Devesa-Güell. Ambdós casos van ser alertats a través de la centraleta del cos.   

Al voltant de les 16.40 h, la policia va rebre una trucada d’una botiga del carrer de Joan Maragall informant que un home havia furtat productes de l’establiment. La patrulla de proximitat de la zona va iniciar la recerca i va localitzar l’home gràcies a la descripció facilitada per la botiga. Un cop escorcollat el presumpte autor, els agents van comprovar que portava objectes de la botiga, a més de material informàtic del qual no podia acreditar la procedència. 

Els agents van fer gestions i van comprovar que el material sostret era propietat del Centre Cívic Pla de Palau. Es tractava de dues tauletes amb funda i un teclat amb carregador. El cos policial també va comprovar que per accedir a l’equipament havien forçat una de les portes. L’home, de 46 anys i amb domicili a Girona, va ser detingut per un delicte de robatori amb força i furt. 

Paral·lelament, al voltant de les 23 h, la centraleta va rebre una trucada d’un agent de la Policia Municipal de Girona fora de servei que informava que estava veient com volien entrar a robar en un pis del carrer dels Remences, número 18, i demanava reforços.  

Un cop va arribar el suport policial, l’agent va explicar que havia escoltat un cop i havia vist com un home accedia a l’interior d’un pis escalant per la balconada. Mentre es realitzaven gestions amb el titular del domicili, els agents controlaven les possibles sortides de l’immoble. 

Al cap d’uns minuts, el presumpte autor va intentar saltar per un altre balcó a la zona comunitària de l’edifici. L’agent que controlava aquesta sortida el va interceptar. L’home, de 45 anys amb domicili a Viladecans, va ser detingut per un robatori amb força a l’interior d’un domicili

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.