Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona ampliarà l’aparcament del local social de Torre Gironella

Es tracta d’una petició dels veïns i veïnes del barri en el marc dels pressupostos participats del 2019.

L’Ajuntament de Girona ampliarà l’aparcament del local social de Torre Gironella. Aquesta és una petició que els veïns i veïnes del barri van fer arribar al consistori a través dels últims pressupostos participats, els de l’any 2019. L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa Obres i Construccions Germans Cruz per un import de 19.087,87 euros (IVA inclòs).

Els treballs consistiran en ampliar la zona en 140 m² amb un acabat de grava reciclada respectant les mateixes característiques que té l’aparcament actualment. Primer s’haurà de desbrossar l’espai i anivellar el terreny. Per delimitar el nou aparcament es col·locaran travesses i pilones al perímetre, fins a tocar els arbres i talussos naturals. Està previst que els operaris comencin a treballar en l’obra a principis del mes de setembre, i que l’actuació s’allargui sis mesos. 

"Aquesta zona d’estacionament es va construir el 2015 arran d’una petició de l’Associació de Veïns de Torre Gironella a través dels pressupostos participats. Ara, i per la mateixa via, han demanat la seva ampliació perquè la zona ha quedat petita", afirma la regidora de Ciutadania de l’Ajuntament de Girona, M. Àngels Cedacers, que explica que "l’indret es troba just al darrere del local social, on es desenvolupen diferents activitats per dinamitzar el barri".

L’ampliació tindrà lloc després que hagin finalitzat les obres de millora del camí d’accés a l’aparcament. Una tasca imprescindible perquè la maquinària necessària per engrandir el pàrquing pugui accedir al punt d’actuació. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.