Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

“El somni d’una nit d’estiu” de Mendelssohn arriba aquest dissabte a l’Auditori de Girona de la mà de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (JOCG)

El concert de la formació, que agrupa 80 músics d’entre 16 i 20 anys, suposa la culminació d’una estada pedagògica a l’equipament gironí. L’actuació s’emmarca en el cicle “Notes al parc”, organitzat conjuntament amb La Marfà – Centre de Creació Musical

Els concerts del cicle Notes al parc continuen aquest dissabte 24 de juliol a les 20 h amb el concert de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (JOCG), que oferiran El somni d’una nit d’estiu de Mendelssohn a la Sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona (20 h), dirigits pel reconegut director Álvaro Albiach. Les entrades per a l’actuació estan disponibles a www.auditorigirona.org.

Durant una setmana, l’Auditori de Girona acull l’estada pedagògica de la vuitantena de joves músics d’entre 16 i 20 anys que formen la JOCG. En assajos per seccions i també generals, treballen el repertori que oferiran aquest dissabte 24 de juliol, juntament amb el Cor Geriona i Geriona Juvenil, dirigits per Imma Pascual; el Cor de noies de Claudefaula, dirigit per Glòria Bonal; les sopranos Marta Mathéu i Andrea Martí, i els actors Clàudia Bravo i Cisco Cruz com a narradors. Tots plegats, dirigits pel destacat director d’orquestra Álvaro Albiach, que compta amb una intensa carrera amb invitacions d’importants formacions com la Wiener Kammerorchester, NDR Radio Philharmonie de Hannover, Ochestre Nationale de Lyon o les principals orquestres espanyoles, entre d’altres.

El somni d’una nit d’estiu (A midsummer Night’s Dream) és una obra musical escrita per Felix Mendelssohn prenent com a base l’obra de teatre homònima escrita pel dramaturg anglès William Shakespeare el 1595. Mendelssohn (1809 – 1847) fou un compositor alemany, pianista i director d’orquestra del primer període romàntic, i va compondre aquesta obra en diferents moments de la seva vida. La formació gironina la presentarà en un format simfònic de gran qualitat, en una versió semiescenificada.

La JOCG és un projecte pedagògic impulsat des del 2009 per la Fundació Metalquimia, l’Ajuntament de Girona i l’Auditori de Girona. Una aposta que ofereix als estudiants de música de les comarques gironines i d’altres demarcacions l’oportunitat de fer un treball orquestral de primer nivell, amb directors i professors de reconegut prestigi internacional, membres de les millors orquestres europees. En aquest marc, la JOCG ofereix concerts en formats simfònics, amb l’objectiu de fer de Girona i l’Auditori un referent de la formació pedagògica, promoció i difusió de la música simfònica, especialment entre el públic jove, amb especial atenció als col·lectius més desfavorits de l’entorn proper. En aquest sentit, durant l’estada a l’Auditori, s’ha convidat membres de l’associació Astrid-21 a assistir a un dels assajos i a participar activament en la sessió.

Tots els concerts de l’Auditori de Girona compleixen amb la normativa i les mesures de prevenció per evitar la propagació de la Covid-19.

Més informaició
Recomanacions per venir a l'Auditori
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.