Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

El Projecte Rossinyol acomiada el curs amb un vídeo de record de les experiències de l’alumnat

Aquest 2020-2021 és el segon any que s’ha suspès l’acte habitual de cloenda per evitar la propagació de la COVID-19

El Projecte Rossinyol ha acomiadat el curs 2020-2021 amb un vídeo de record de les experiències de l’alumnat participant. L’audiovisual recull imatges de les vivències i sentiments expressats per les 30 parelles d’estudiants de la Universitat de Girona (UdG) i de les escoles i instituts de la ciutat que han format part del projecte. Tradicionalment, aquesta celebració tenia lloc a L’Estació Espai Jove, però per segon any consecutiu, i degut a les mesures de seguretat per la COVID-19, s’ha optat per cancel·lar l’acte de cloenda.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, han participat en l’edició d’aquest vídeo, destacant el repte de continuar apostant per la integració i la inclusió social de l’alumnat nouvingut als centres educatius de la ciutat i la gratitud per l’acompanyament emocional i educatiu que mútuament s’han ofert les parelles al llarg d’aquest curs escolar.

“Que des de diferents estaments de la ciutat s'aposti per la inclusió de tots els infants demostra el compromís per una ciutat més igualitària i això és la clau de futur per una societat més justa. Hi estem compromesos, no podem deixar ningú enrere, i els treballs a favor de l'equitat educativa apunten el camí”, ha explicat el regidor d’Educació, Infància i Esports, Àdam Bertran.

El Projecte Rossinyol és un projecte de mentoria social promogut per la Universitat de Girona que té com a finalitat afavorir la inclusió i la integració social de l’alumnat nouvingut mitjançant l'ús de la llengua catalana i el coneixement de la ciutat. Es basa en el treball voluntari de l’alumnat universitari que fa de mentor o mentora i acompanya al llarg de tot el curs a un alumne d’una escola o institut gironí. L’Ajuntament de Girona hi col·labora des de fa dotze anys donant als centres la possibilitat que l’alumnat nouvingut pugui beneficiar-se d’aquest recurs i procurant oferir millors oportunitats educatives, tenint present el marc d’actuació de les mesures promogudes en els projectes de “Girona, Ciutat Educadora” i “Girona, Ciutat Amiga de la Infància”.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.