Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Girona assumeix la Vicepresidència de municipis al Consell Català del Moviment Europeu

El Consell Català del Moviment Europeu renova la seva Junta Directiva i escull la ciutat de Girona per assumir la vicepresidència de municipis pels propers dos anys.

El 12 de juliol el Consell Català del Moviment Europeu (CCME) ha renovat la seva Junta directiva i ha escollit la ciutat de Girona per ocupar la vicepresidència operativa de municipis pels propers dos anys. El càrrec posa de relleu la tasca duta a terme pel consistori per a la difusió d’Europa i els valors europeus entre la ciutadania, un reconeixement que ja va arribar de la mà de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa el 2016 amb el guardó Premi Europa a la ciutat. 

Girona assumeix amb il·lusió la vicepresidència de municipis del CCME, que donarà un impuls a la organització de noves activitats a la ciutat vinculades al moviment europeu i ajudarà a fer arribar les polítiques locals a Europa i les polítiques europees al món local. Cal destacar que la ciutat celebra cada 9 de maig el Dia d’Europa amb un acte institucional unitari i que organitza anualment les Jornades Lluís Maria de Puig per a difondre coneixement sobre Europa entre la ciutadania.

El Consell Català del Moviment Europeu és una associació pluralista i independent amb personalitat jurídica pròpia i una llarga trajectòria que compta amb més de 70 anys d’història. L’entitat està integrada per una àmplia representació de la societat catalana: partits polítics, organitzacions sindicals i empresarials, ajuntaments, universitats, associacions econòmiques, professionals i acadèmiques que comparteixen l’objectiu de treballar per una millor Europa.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.