Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria del Premi d'emprenedoria de l'FP a la ciutat de Girona 2021 

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 22 de juliol. La iniciativa té per finalitat reconèixer i promoure l'esperit emprenedor i innovador de l’alumnat de cicles formatius de la ciutat.

L’Ajuntament de Girona va obrir divendres passat la convocatòria del Premi d’emprenedoria de l’FP a la ciutat, corresponent a l’any 2021. Aquesta iniciativa té per objectiu reconèixer i promoure l'esperit emprenedor i innovador de l’alumnat de cicles formatius de la ciutat, com a llavor de futures iniciatives d'emprenedoria empresarials a la ciutat. Les persones interessades tenen temps fins al 22 de juliol per presentar la seva sol·licitud.

“En aquests moments és molt important la recuperació econòmica de la ciutat, i per això ens calen noves iniciatives i noves idees que donin un impuls al nostre teixit productiu. Amb aquests premis volem potenciar el nostre talent, i donar suport a les persones joves perquè siguin una part activa d'aquest procés de recuperació de Girona”, ha destacat la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.

Poden participar als premis els i les alumnes de cicles formatius de grau mig o de grau superior dels centres de formació professional de la ciutat de Girona matriculats el darrer curs, presentant un pla d’empresa on constin els membres promotors i el centre de formació professional on estudien. S’estableixen dues categories de participació en el premi: projectes d’alumnes de cicles formatius de grau mitjà i projectes d’alumnes de cicles formatius de grau superior. Per a cadascuna de les categories s’atorgarà el premi al millor projecte d’emprenedoria, i es determinarà un primer, un segon i un tercer classificat.

La dotació del premi és de 1.500 euros totals, repartits entre els projectes classificats en el primer lloc (350 euros per a cadascun), en el segon lloc (250 euros per a cadascun) i en el tercer lloc (150 euros per a cadascun). L’import econòmic del premi s’atorgarà al centre de formació professional dels equips guanyadors, per tal que la quantia s’inverteixi en iniciatives o recursos d’impuls de l’emprenedoria.

Aquest premi és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica en col·laboració amb el Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona, que pretén fomentar els valors de l’emprenedoria, la creativitat i la innovació, i impulsar la generació d’idees que contribueixin a respondre a les necessitats reals i potenciar oportunitats de negoci que puguin convertir-se en productes o serveis per al desenvolupament socioeconòmic del territori.

Podeu consultar més informació del premi i les bases de participació en el següent enllaç.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.