Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La companyia francesa Cirque Aital presentarà a Temporada Alta l’espectacle Saison de cirque, una proposta de circ contemporani enèrgic acompanyada d’una banda de rock

Una gran carpa s’instal·larà a La Devesa de Girona del 25 al 28 de novembre per acollir la proposta dirigida a tots els públics i inclosa en el projecte europeu Pyrenart. Les entrades d’aquest espectacle es posen a la venda avui a través del web del festival

La companyia francesa Cirque Aïtal instal·larà la seva carpa a Girona del 25 al 28 de novembre per oferir l’espectacle de circ contemporani Saison de Cirque dins la programació internacional de Temporada Alta. Les localitats es poden adquirir des d’avui al web del festival. L’aforament del recinte compleix la normativa Covid, actualment al 70% d’aforament, respectant la distància de seguretat.

L’espectacle parteix de l’essència i l’estètica del circ tradicional que la companyia ha portat als nostres dies creant un univers màgic. En una carpa amb pista de terra i l’habitual cortina vermella, els directors de l’espectacle Victor Cathala, Kati Pikkarainen i Michel Cerca,  han creat una proposta moderna i enèrgica que converteix cada funció en una autèntica festa recomanada per a tots els públics.

Saison de cirque compta amb 8 intèrprets (acròbates, malabaristes, acròbates eqüestres, pallassos...) que ofereixen un esclat de números espectaculars, divertits, trencadors i plens d’energia, amb una banda de rock que toca en directe, amb 4 músics. Un espectacle fascinant per la nuesa d’efectes, amb cossos desafiant les lleis de la natura.

Una proposta que arriba a Temporada Alta amb l’aval d’una gira europea de gran èxit. De fet, l’espectacle és una coproducció del projecte Pyrenart, del qual Temporada Alta forma part, i que treballa per teixir aliances i reforçar el potencial econòmic del sector de les arts escèniques a ambdues bandes del Pirineu.

Temporada Alta també posa a la venda les entrades per un nou concert de Sopa de Cabra degut a l’elevada demanda del públic. Es tracta d’una sèrie d’actuacions que commemoren el 30 aniversari de la publicació del disc ‘Ben endins’, un directe enregistrat a la Sala Zeleste de Barcelona (actual Razzmatazz) l’any 1991. L’àlbum va catapultar la banda, convertint-la en un dels grans referents del pop rock català del moment amb cançons com Si et quedes amb mi, El boig de la ciutat, L’Empordà o Mai trobaràs que han esdevingut veritables himnes per a diverses generacions.

Del concert de Rigoberta Bandini també es posen noves entrades a la venda. Referent actual de l’escena musical independent catalana, Paula Ribó, sota el nom artístic de Rigoberta Bandini, s’ha guanyat l’atenció del públic amb èxits recents com Too Many Drugs, In Spain We Call It Soledad o Perra. La seva barreja de cançó pop i música electrònica serveix de vehicle per endinsar el públic en el seu particular univers d’històries de quotidianitat i melancolia.

Tot això se suma a la programació de Temporada Alta 2021, que ja havia confirmat la participació d’artistes com Oskaras Koršunovas, Magda Puyo, Romeo Castellucci, Juana Dolores, Josep Maria Miró, companyies com La Veronal, Les Impuxibles o La Calòrica, o músics com Gilberto Gil, Sílvia Pérez Cruz, Albert Pla, María José Llergo o Joan Dausà, entre altres.

A més d’aquest avanç de programació, el Festival, que se celebrarà del 8 d’octubre al 13 de desembre, també ha presentat el cartell dissenyat per l’artista plàstic Pere Noguera.

Web de Temporada Alta
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.