Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona posa en circulació dos nous autobusos de gas natural

El consistori està fen un esforç per renovar la flota de vehicles de transport col·lectiu, apostant per vehicles de combustible més net

Imatges dels nous autobusos

L’Ajuntament de Girona ha posat en circulació aquesta setmana dos nous autobusos de gas natural concentrat per al transport públic urbà. Amb la renovació de la flota de busos, el consistori persegueix un doble objectiu: d’una banda, oferir un servei més còmode a les persones usuàries i, d’altra banda, reduir les emissions de CO₂, ja que els nous vehicles funcionen amb un combustible més net.

Aquests busos, que ja han entrat en servei, operaran a les línies L1 (Montjuïc - Ramon Folch, jutjats - Avellaneda) i L2 (Hospital Josep Trueta - Estació d’autobusos / RENFE – Avellaneda). El cost d’adquisició dels dos vehicles ha estat de 490.000 euros (IVA exclòs).

“De mica en mica anem rebent els nous busos que hem encarregat els últims temps, i que ens permeten modernitzar la flota, oferir un millor servei als usuaris i usuàries, i també contribuir a la reducció de gasos d’efecte hivernacle. El ritme de renovació de busos que hem aconseguit és molt important, i intentarem mantenir-lo en el futur per tenir un parc mòbil de busos cada vegada més eficient”, ha explicat la regidora de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Marta Sureda.

Un cop s’incorporin tots els vehicles previstos fins a finals d’any, Girona comptarà amb un total de 34 autobusos urbans, tots ells adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, i 10 dels quals funcionaran amb gas natural.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.