Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Musica Reservata de Barcelona estrena l’última entrega de la “Missa a 6 veus” de Joan Magrané a la Catedral de Girona

El concert programat a l’Auditori de Girona finalment es trasllada a la Catedral, el diumenge 18 de juliol a les 20 h. Es cancel·la l’actuació de Snarky Puppy previst per al 29 d’agost.

El concert de Musica Reservata de Barcelona previst per diumenge 18 de juliol a les 20 h a l’Auditori de Girona finalment tindrà lloc a la Catedral per què el públic pugui gaudir de l’entorn acústic òptim que l’estil polifònic requereix. La formació interpretarà la Missa a 6 veus de Joan Magrané, la tercera entrega d’una composició encàrrec del mateix equipament gironí.

Una obra musical per fascicles. Aquest va ser l’encàrrec de l’Auditori de Girona a Joan Magrané, compositor que resideix entre Barcelona i París i que enguany ofereix el tercer i últim lliurament de la Missa a sis veus. Nascut a Reus el 1988, Magrané s’ha format amb el compositor Ramon Humet a l’ESMUC, així com a la Kunst-Universität Graz (Àustria) i a París, amb grans artistes contemporanis com Pierre Boulez, Hèctor Parra, Pedro Alcaide i Alberto Posadas, entre d’altres.  En les seves composicions utilitza diferents fonts poètiques i artístiques (des d’Ausiàs March fins a Miquel Barceló) i les seves creacions han estat interpretades per prestigioses formacions instrumentals de tot Europa.

Els encarregats d’interpretar l’obra, amb estrena absoluta del Sanctus i l’Agnus Dei, seran Musica Reservata de Barcelona, una formació especialitzada en el repertori polifònic del Renaixement i el Barroc, amb 30 anys de trajectòria artística. Dirigit, en aquesta ocasió, per Pedro Teixeira, el grup de cambra nascut el 1991 complementarà el concert amb obres de Lassus, Palestrina i Guerrero, entre d’altres.

Les entrades (12 €) ja estan a la venda al web de l’Auditori de Girona (www.auditorigirona.org).


Snarky Puppy cancel·la la gira europea del 2021

El concert de Snarky Puppy previst per al 29 d’agost a l’Auditori de Girona en el marc del Black Music Festival es cancel·la, ja que el grup ha anul·lat tota la gira europea d’enguany. Des de l’Auditori de Girona s’ha contactat amb tots els compradors per tal de retornar automàticament l’import de les entrades.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.