Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Casa Masó es pot tornar visitar els caps de setmana 

Per les visites de dissabtes i diumenges és imprescindible fer una reserva abans del divendres a les 13 h. 

A partir del 3 de juliol la Casa Masó es podrà visitar de dimarts a diumenge, i només estarà tancada els dilluns i els dies festius locals i nacionals. Com és habitual es recomana fer sempre una reserva prèvia, i això és imprescindible per als caps de setmana, ja que per visitar la casa museu els dissabtes i diumenges cal fer una reserva abans del divendres a les 13 h.
 
La millora de les condicions sanitàries va permetre reobrir progressivament la Casa Masó la primavera passada, primer la sala d’exposicions temporals i després reprendre les visites guiades a la casa museu. En aquests moments, quan ja s’ha pogut retornar a l’aforament habitual de vuit persones per visita, la Casa Masó també pot oferir visites guiades els dissabtes i diumenges, i durant els mesos d’estiu s’afegeix una visita diària més a les quatre que ja son habituals. Així doncs, els horaris de les visites guiades a partir del juliol son a les 11.30, 13, 16, 17.30 i 19 h. Com sempre, es pot escollir la visita guiada en català, castellà, anglès o francès, en funció de la disponibilitat i de les reserves existents.
 
Per reservar una visita guiada a la Casa Masó es pot fer a través del web (www.rafaelmaso.org), per correu electrònic (info@rafaelmaso.org) i per telèfon (972 413 989). 
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.