Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona fa un reconeixement a l’alumnat amb les millors notes de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà de la ciutat

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà l’acte que tindrà lloc aquesta tarda, a les 18.30 h, al Teatre Municipal de Girona.

L’Ajuntament de Girona farà avui l’acte de reconeixement anual a l’alumnat amb les millors notes de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà (CFGM) dels centres educatius de la ciutat. Amb aquesta iniciativa, que ja fa més de 10 anys que es porta a terme, es vol agrair als i a les alumnes l’esforç i la constància en els seus estudis i fer extensiu aquest agraïment als seus tutors i tutores.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, presidirà l’acte, que tindrà lloc a les 18.30 h al Teatre Municipal de Girona. També hi participaran el regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, que donarà la benvinguda als nois i noies, i la jove llicenciada en Relacions Públiques Andrea Burgos, que explicarà el seu aprenentatge a través del voluntariat i compartirà el seu enriquiment personal després d’aquesta experiència. A més, els alumnes de l’Escola Municipal de Música Núria Rodriguez (trombó) i Oriol Blesa (tuba), acompanyats del professor Josep Tro, amenitzaran la trobada, que acabarà amb unes paraules d’agraïment i reconeixement de l’alcaldessa de Girona per al grup d’estudiants.

L’alumnat de 4t d’ESO al qual es farà el reconeixement aquesta tarda és el següent: P. Oviedo (Institut Santiago Sobrequés), M.A. Pedraza (Institut Santa Eugènia), L. Vinyola (Institut Jaume Vicens Vives), M. Nievas (Institut Carles Rahola), B. Sunyer (Institut Montilivi), S. Machuca (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), T. Currius (Institut Ermessenda), T. Girbau (Escola Bell-lloc del Pla), M. Domènech (Escola Les Alzines), O. Ortega (Escola Vedruna), J. Nadal (Escola La Salle-Girona), L.M. Cruz i C. Vendrell (FEDAC Sant Narcís), A. Garriga i M. Alcantarilla (Escola Maristes Girona), M. Aspidova i J.H. Chen (Escola Montessori Palau) i A. Hidalgo (Montjuïc Girona International School).

Pel que fa a les millors notes de batxillerat, els i les alumnes que rebran el reconeixement seran: D. Cebotari (Institut Santiago Sobrequés), M. Ortega (Institut Santa Eugènia), J. Muñoz (Institut Jaume Vicens Vives), L. Blanco (Institut Carles Rahola), N. Fanals i A.Solà (Institut Montilivi), M. Blanes (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), A. Benavente (Escola Bell-lloc del Pla), A. Baltrons, A. Ivlyeva i M. Pou (Escola Les Alzines), C. Massegú (Escola Vedruna), A. Ballesteros, L. Fàbrega i P. Coma (Escola La Salle-Girona), E. Vives (Escola Maristes Girona), L. Liria (Escola Montessori Palau) i P. Gibert (Montjuïc Girona International School).

Finalment, l’alumnat de cicles formatius de grau mitjà a qui es rebrà per reconèixer la seva nota és el següent: H. Wang (Institut Santa Eugènia), J. S. Kaur (Institut Montilivi), M. Granados (Institut Narcís Xifra i Masmitjà), O. Ferrés (Escola La Salle-Girona), V. Sarria (FEDAC Sant Narcís), S. Perpiñà (Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona) i V. Slyva (Escola Tècnica Girona).

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.