Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Girona detenen catorze persones per tràfic de substàncies estupefaents en quatre pisos de Girona

En l’operatiu s’han comissat 1.100 grams de marihuana preparada per a la venda i 250 grams de cocaïna.

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Girona han detingut avui catorze homes d’entre 16 i 49 anys, de nacionalitat marroquina i guineana, veïns de Girona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

A mitjans de febrer, gràcies al servei de policia de proximitat de la Policia Municipal de Girona, que permet un contacte directe amb la ciutadania i establir relacions de confiança i proximitat amb els veïns i veïnes, es va recollir informació proporcionada pels mateixos residents, pels comerços i establiments de la zona, sobre un possible tràfic de drogues en alguns pisos. 

També es va poder obtenir informació gràcies al contacte directe i proper amb l’Associació de Veïns de Can Gibert del Pla i amb les reunions establertes amb l’entitat que van portar a la Policia Municipal i als Mossos de Girona a confirmar aquesta possible compravenda de substàncies estupefaents en quatre pisos ocupats de forma il·legal, situats als carrers del Puigneulós i del Riu Güell del municipi. Les vendes tenien lloc habitualment als pisos o a la via pública i generaven alarma social entre els veïns i veïnes del barri.

Aquesta matinada els mossos han fet una entrada i perquisició amb autorització judicial als pisos esmentats. En aquest dispositiu hi han participat efectius de la Unitat d’Investigació de Girona, l’Àrea Regional de Recursos Operatius, la Unitat Canina i la Policia Municipal de Girona.

En el marc de l’actuació s’han intervingut un total de 1.100 grams de marihuana i 250 grams d’una substància blanca presumptament cocaïna en pols. També s’han comissat 2.480 euros fraccionats en petits bitllets, bàscules de precisió i estris per elaborar les dosis per a la venda al detall. 

Els catorze homes han quedat detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de substàncies estupefaents. Onze dels detinguts, la majoria amb antecedents, passaran a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i la resta seran citats per l’autoritat judicial. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.