Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’estratègia europea del Camp a la Taula arriba a Girona

El dimarts 15 de juny el Gabinet d’Estudis Socials i Europeus de l’Ajuntament de Girona i el centre Europe Direct Girona de la Universitat de Girona promouen una campanya informativa sobre l’estratègia europea del Camp a la Taula al Mercat del Lleó.

L’estratègia del Camp a la Taula forma part del Pacte Verd Europeu (Green Deal), el full de ruta de la Unió Europea per a dotar-nos d’una economia verda i sostenible. El redisseny del sistema alimentari és necessari per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030. L’estratègia té com a missió aconseguir un sistema alimentari just, ecològic i saludable a través d’una producció sostenible, de prevenir el malbaratament alimentari, del consum sostenible d’aliments i del processat i distribució sostenible d’aquests productes.

El Centre Europe Direct Girona de la Universitat de Girona i el Gabinet d’Estudis Socials i Europeus de l’Ajuntament de Girona promouen una campanya informativa sobre l’estratègia del Camp a la Taula que tindrà lloc el dimarts dia 15 de juny de 10h a 12h al Mercat del Lleó. A banda del repartiment de material informatiu, l’esdeveniment comptarà amb l’actuació de l’Ateneu l’Europeu, un peculiar personatge que dona a conèixer la Unió Europea a través de dinamitzacions i actuacions teatrals per a tots els públics. 

Cartell de la iniciativa
Mercat del Lleó
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.