Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona habilita un espai a la Sopa per vacunar les persones sense llar contra la COVID-19

En les darreres setmanes s’han vacunat unes 105 persones d’aquest col·lectiu

Imatges de la vacunació d’avui a la Sopa

L’Ajuntament de Girona ha habilitat un espai al Centre d'Acollida i Serveis Socials La Sopa per vacunar les persones sense llar contra la COVID-19. Cada divendres, de 12 a 13 h, les persones nouvingudes a l’equipament podran rebre la vacuna per part de l’equip del CAP Santa Clara, aprofitant l’espai d’atenció mèdica que s’ofereix habitualment al centre. Prèviament, el consistori passarà el llistat amb les dades de les persones que s’han de vacunar. Avui, han passat per la consulta vuit persones. 

“Des d’un primer moment vam analitzar la situació a la Sopa per començar a fer la vacunació de forma gradual, i així ho hem fet, ja que les persones usuàries són molt itinerants. Ara habilitem aquest espai aprofitant que l’equip del CAP Santa Clara ja ve a la Sopa per temes mèdics generals”, ha afirmat la regidora de Drets Socials de l’Ajuntament de Girona, Núria Pi.   

En les darreres setmanes s’han vacunat unes 105 persones sense llar de la ciutat de Girona. Es tracta tant de residents de La Sopa, com d’usuaris d’altres serveis que ofereix l’Ajuntament i de persones que viuen al carrer que s’han desplaçat fins al centre d’acollida per vacunar-se. Aquesta tasca s’ha dut a terme a través de l’equip de carrer de La Sopa i amb la col·laboració de l’Equip de Salut Mental a les persones sense llar (ESMAS) de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS). “En el tema del sensellarisme és vital treballar en xarxa per arribar a tothom”, ha puntualitzat la regidora.  
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.