Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

S’obre la convocatòria del concurs del cartell de les Fires de Sant Narcís 2021

Les propostes es poden fer arribar a l’Ajuntament de Girona fins al 30 de juny.

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria del concurs del cartell de les Fires de Sant Narcís 2021. Les propostes ja es poden presentar a l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre (OAMR) de l’Ajuntament de Girona, situada a la plaça del Vi, en horari de dilluns a divendres de 9 a 18 h. El termini finalitzarà el 30 de juny a les 14 h. No cal demanar cita prèvia per a la presentació dels treballs. 

En el concurs poden participar tant les persones físiques com jurídiques i agrupacions de persones. Les característiques que es valoraran a l’hora d’escollir la imatge que ha de representar l’edició d’enguany de la festa major de la ciutat seran el valor artístic intrínsec (originalitat, incorporació d’aspectes innovadors, etc.), l’adaptabilitat a diferents suports, la compatibilitat del projecte amb el material a editar i la coherència entre el treball i el motiu del cartell. L’estil i la tècnica serà lliure. 

La imatge guanyadora s’utilitzarà com a cartell i il·lustrarà els elements de difusió i comunicació de les Fires de Sant Narcís, que enguany tindran lloc del 28 d’octubre al 7 de novembre. La dotació econòmica per a la proposta guanyadora del concurs és de 1.000 euros.

Podeu consultar les bases a la web de les Fires de Sant Narcís.  

Tornar