Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona retira les barbacoes de la Font del Ferro per motius de seguretat

L’espai es convertirà en una zona de pícnic amb només taules, bancs i papereres.

Imatge de la retirada de les barbacoes de la Font del Ferro

L’Ajuntament de Girona ha començat a retirar les barbacoes de la Font del Ferro de Sant Daniel per motius de seguretat. Amb el temps aquests elements s’han anat deteriorant i, abans que suposessin un risc d’incendi, el consistori ha decidit eliminar-los. Aquesta setmana, les brigades municipals han tret les barbacoes, així com les bases on se sustentaven. 

L’objectiu és convertir aquest espai en una zona de pícnic amb només taules, bancs i papereres. En trobar-se dins l’espai natural de les Gavarres, el consistori ha descartat col·locar barbacoes noves, ja que a la llarga també podrien suposar un risc d’incendi. A més, s’havia detectat que hi havia persones que feien foc davant les barbacoes que estaven precintades des de fa mesos. 

“També hem tingut en compte la necessitat d’esponjar la presència de visitants a Sant Daniel, i justament ara que estem en restriccions per la pandèmia, hem cregut que era un bon moment per treure les barbacoes. Alhora minimitzem riscos en aquell espai, que continuarà sent un punt de trobada però amb unes condicions més segures per a les Gavarres”, afirma el regidor de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona, Martí Terés.

Un cop s’hagin retirat totes les construccions, s’adequarà l’espai existent que ja compta amb taules bancs i papereres. El consistori estudiarà crear una zona de barbacoes en un lloc sense risc. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.