Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Neix un projecte màgic als barris de Santa Eugènia i Can Gibert: radiosantaeugeniacangibert. Vols sumar-t’hi?

El projecte ofereix a joves de 16 a 25 anys un curs de formació per liderar radiosantaeugeniacangibert i altres plataformes de comunicació.

El projecte ofereix a joves de 16 a 25 anys un curs de formació i acompanyament a nivell tècnic i comunicatiu, perquè puguin dinamitzar un espai web que combini la ràdio i altres plataformes de comunicació en línia i xarxes socials, ja sigui a nivell tècnic com de creació i gestió de continguts.

Un cop assolit el curs els joves, podran liderar una ràdio, xarxes de difusió,  fer entrevistes, difondre activitats i projectes a nivell de territori i a nivell comunitari.

Qui serem?

A més del jovent a qui està dirigit el curs, hi participaran entitats diverses, espais i persones individuals que participaran en la coordinació, formació, dinamització, aportació de continguts i suport del projecte:

Fem Barri, Associació Escudella Solidària, Projecte Lliures, Associació SIRAJ, Ateneu Eugenienc, Òmnium Cultural, Ràdio Girona FM, Josep Plazas “Lites” (tècnic de so de Catalunya Ràdio, delegació Girona), Manel Mesquita (eldimoni.com), Centre Obert, Projecte Neu, Güell Espai Jove, Centre Cívic Santa Eugènia, IES Santa Eugènia, Associació dels Amics de la Música de Girona, Eduard Cid (conductor de l’antic Magazine de ràdio “GironaAra”), EUMES, La Marfà, La Casa de la Música, Espai Cívic Can Gibert, Associació de Veïns Sta. Eugènia de Ter, Associació de Veïns de Can Gibert del Pla.

Inici del curs: maig
Edat: de 16 a 25 anys
Més informació i inscripcions:  Güell Espai Jove o bé radiosantaeugeniacangibert@gmail.com

Güell Espai Jove
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.