Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Guia de l’FP Integrada de Girona i Salt 2021-22 inclou 140 propostes més que el curs anterior

El Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional ha actualitzat el document per al proper any acadèmic, que conté una oferta de 440 cursos formatius. La publicació inclou propostes de formació professional inicial, ocupacional i contínua de les dues ciutats, així com els ensenyaments de persones adultes.

L’Ajuntament de Girona, a través del Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona, ha actualitzat la Guia de l’FP Integrada de Girona i Salt per al curs 2021-22, que aquest any inclourà 140 propostes més i permetrà arribar a una oferta de 440 cursos formatius. Ja fa tres anys que es publica periòdicament aquesta guia, que incorpora tota la programació de l’oferta de formació professional integrada a la ciutat de Girona i Salt en format digital.
 
Concretament, la publicació recopila l’oferta de formació professional inicial, cicles formatius de grau mig i de grau superior, els programes de formació i inserció, els itineraris formatius específics per a persones amb necessitats educatives especials i persones en risc d’exclusió social, els cursos de formació ocupacional per a persones en situació d’atur i els cursos de formació continua per a persones en actiu, que s’imparteixen en diferents entitats i centres educatius d’ambdós municipis.
 
La guia classifica l’oferta formativa tant de Girona com de Salt per sectors professionals, afavorint itineraris professionals en un determinat àmbit i permetent la millora de la qualificació professional de les persones joves, dels treballadors i treballadores en actiu i de les persones en situació d’atur que requereix el teixit empresarial de la ciutat. Afavoreix també la generació de sinèrgies entre els diferents centres formatius que imparteixen formacions, centres públics i privats, organitzacions empresarials, sindicats i entitats del tercer sector, amb una àmplia oferta de cursos en modalitats presencial i a distància.
 
“Amb aquesta guia volem donar resposta a les necessitats generades per l’actual crisi econòmica, reforçant la qualificació professional de la ciutadania, que podrà millorar la seva formació i inserció en el mercat de treball”, ha explicat la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.
 
Per la seva banda, el regidor d’Educació, Àdam Bertran, ha afegit que “també es tracta d’una bona eina d’orientació de l’oferta formativa a la ciutat, ja que facilita els itineraris entre els tres subsistemes de formació professional, atenent a les diferents famílies professionals, i demostra alhora la voluntat de cooperació intermunicipal entre Girona i Salt”.
 
Aquest any l’oferta és de 440 cursos de formació, 140 més que en l’edició anterior, distribuïts en diferents famílies professionals, que van des d’activitats físiques i esportives, serveis socioculturals i a la comunitat i sanitat, fins a administració i gestió, arts gràfiques, comerç i màrqueting, informàtica i comunicacions, hostaleria i turisme, imatge personal, edificació i obra civil, electricitat i electrònica, energia i aigua o transport i manteniment de vehicles, entre altres. També s’hi inclouen els idiomes i cursos de preparació per a l’accés a cicles formatius professionals i ensenyaments dels centres de formació d’adults.

Podeu consultar la guia al següent enllaç.

Guia de l’FP Integrada de Girona i Salt 2021-22
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.