Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Dos cursos al voltant de la realització de vídeo, nova proposta formativa pel maig del Laboratori Social d’Innovació impulsat per Girona Emprèn

Des del guió i la filmació fins a l’edició i les aplicacions que poden ajudar a un millor resultat final

El Laboratori Social d’Innovació, impulsat per Girona Emprèn, organitza per aquest mes de maig dos cursos en línia per a donar les eines i coneixements bàsics per a la realització d’un vídeo. Es tracta d’una proposta que pretén facilitar les tècniques bàsiques per a l’elaboració d’un guió, la presa de les imatges, ja sigui amb càmera o mòbil, l’edició i altres eines a l’abast que permeten facilitar tot el procés.

El curs de Guió i filmació es realitza els dies 11 i 13 de maig de 10 a 12 h. Tracta des de la idea inicial, el missatge que es vol transmetre, fins al guió literari i tècnic, els materials bàsics indispensables per la gravació i elements a tenir en compte en el rodatge com els plànols, el control de la llum, el so, etc.
El curs sobre Edició i aplicacions està previst pels dies 18 i 20 de maig, també de 10 a 12 h. En aquest curs es farà una introducció als programes d’edició que hi ha al mercat, les funcionalitats d’edició (inserció de plànols, línies de temps, etc.) i també es veuran aplicacions i eines gratuïtes per a la creació de continguts audiovisuals.

Els cursos són gratuïts, es realitzen en línia i cal inscripció prèvia per tal de rebre l’enllaç a l’aula virtual un cop realitzada la inscripció.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.