Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Entrades a la venda del concert per a piano i drons organitzat per l’Auditori de Girona en el marc de la programació especial dels 15 anys de l’equipament

El concert tindrà lloc al camp de Mart el dissabte 12 de juny, a les 21.30 h, i anirà a càrrec del pianista Marco Mezquida, Cor Geriona i Flock Drone Art. Les entrades es posen a la venda demà, dia 22 d’abril, a les 12 h i costaran 5 euros.

Les entrades per al concert de piano i drons que tindrà lloc el dissabte 12 de juny a les 21.30 h al camp de Mart del parc de la Devesa, en el marc de la programació especial per celebrar el 15è aniversari de l’Auditori de Girona, es posen a la venda aquest dijous 22 d’abril a les 12 h a www.auditorigirona.org

La ciutat de Girona serà pionera en oferir un espectacle que combina una coreografia lumínica de drons amb música en directe. Flock Drone Art, la primera empresa catalana, que des d’aquest mateix 2021 dissenya i realitza espectacles amb drons, enlairarà una flota de 50 unitats de forma coordinada. El pianista Marco Mezquida serà l’encarregat de crear especialment la música de l’espectacle i d’interpretar-la, juntament amb el Cor Geriona, resident a l’Auditori de Girona. Un maridatge únic entre pianisme refinat, un cor de veus blanques i les coreografies aèries que els drons realitzaran basades en el concepte de la creació de la matèria. El concert tindrà una durada de 15 minuts.

Aquesta és només una de les propostes especials amb motiu del 15è aniversari, que també comptarà amb la conferència inaugural a càrrec de Josep Roca (El Celler de Can Roca), el concert del pianista croat, Ivo Pogorelich, l’estrena de La Comunidad de Cala Vento, i el doble concert de Love of Lesbian.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.