Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’àngel de la Catedral que mira més enllà del centre històric il·lustra el cartell de “Girona, Temps de Flors. A cel obert”

L’autora de l’obra és l’alumna de l’Institut Santiago Sobrequés Martina Meotto

Imatges de la presentació d’aquest matí i el cartell de l'edició d'aquest any

L’àngel de la Catedral que està repenjat al campanar i que mira més enllà del centre històric de la ciutat il·lustra el cartell de “Girona, Temps de Flors. A cel obert”. Enguany l’esdeveniment, que tindrà lloc del 8 al 16 de maig, presenta un nou lema i un format adaptat a la pandèmia que s’estén per 9 barris amb projectes únicament a l’aire lliure.   

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha descobert aquest matí l’obra guanyadora al costat del director de l’Institut Santiago Sobrequés, Joan Cumeras. “Aquest Temps de Flors també serà diferent. No podrem entrar en els patis i els espais patrimonials, per això serà un ‘Temps de Flors. A cel obert’, una edició que ha estat un repte per a tots i on podrem veure projectes a l'exterior. Aquest any volíem fer Temps de Flors com un acte d’optimisme, d’alegria, a l’aire lliure i per diferents barris, perquè la gent de la ciutat el pugui gaudir a prop de casa. I aquest cartell transmet això, aquesta esperança i alegria, amb l’àngel protector que se sensibilitza amb la ciutat i les persones que té als seus peus”, ha explicat l’alcaldessa. 

El dibuix és obra de l’alumna de segon de batxillerat de l’Institut Santiago Sobrequés Martina Meotto. L’estudiant ha explicat que en el cartell ha volgut representar “l’àngel de la Catedral cobrant vida i saludant a tota la ciutat de Girona”. 

L’Ajuntament de Girona i l’Institut Santiago Sobrequés col·laboren en el projecte del cartell de Girona, Temps de Flors des del 2009. A partir de les propostes de l’alumnat de segon curs de batxillerat artístic del centre educatiu, s’escull l’obra que representarà l’exposició floral. “Teníem moltes ganes de fer coses amb una certa normalitat. Primer agrair als nois i noies que estigueu portant tan bé aquesta situació. Quan us miro continuo veient llum, alegria i vitalitat, que és el que aporteu vosaltres a Temps de Flors. Aquest esdeveniment és intergeneracional i vosaltres en sou el relleu”, ha afirmat el director del centre, Joan Cumeras.

A l’acte hi ha assistit també la representant de l’Associació Amics de les Flors i dels Jardins de Girona, Montse Galí, com a representant de les entitats organitzadores de Girona, Temps de Flors.

Enguany, l’esdeveniment començarà el dissabte 8 de maig i s’allargarà fins al 16 de maig. Els projectes expositius estaran repartits entre el Barri Vell, Carme, Mercadal, Eixample, Sant Daniel, Fontajau, Sant Narcís, Devesa i Santa Eugènia. S’han conservat els espais exteriors originals de la mostra i s’han afegit nous indrets a altres punts de la ciutat a través dels principals eixos comercials i de les zones verdes urbanes i periurbanes.
 

Cartell
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.