Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

El proper mes d’abril les escoles bressol municipals oferiran Jornades de Portes Obertes presencials i informació telemàtica del seu funcionament a les famílies que es vulguin assabentar dels seus projectes educatius i del procés de preinscripció

Del 10 al 21 de maig s’obre el període de preinscripció a les escoles bressol i llars d’infants públiques de la ciutat per als infants nascuts al 2021, 2020 i 2019

La ciutat de Girona compta amb 9 centres educatius públics adreçats a l’etapa 0-3 anys: dues llars d’infants de la Generalitat i set escoles bressol municipals.

Del 10 al 21 de maig s’obre el període de preinscripció a totes elles per als infants nascuts al 2021, 2020 i 2019.

Per aquelles famílies que vulguin conèixer de més a prop les escoles bressol municipals i les llars d’infants de la Generalitat es facilita un període de Jornada de Portes Obertes virtual aquest mes d’abril i maig. Aquestes Jornades de Portes Obertes virtuals permeten que es pugui consultar a la pàgina web de les escoles bressol municipals tota la informació relativa als projectes educatius, les instal·lacions i les característiques de cadascuna de les set escoles (Baldufa, Cavall Fort, El Pont, El Tren, Garbí, L’Olivera i La Devesa).Així mateix, les llars d’infants de la Generalitat de Catalunya (Sant Ramón Nonat i El Tarlà) ofereixen l’oportunitat de conèixer el seu projecte educatiu telemàticament a la seva pàgina web de referència.

Alhora, per aquelles famílies interessades en poder conèixer les escoles presencialment, des de les escoles bressol municipals s’organitzen Jornades de Portes Obertes al centre educatiu. Enguany s’ha adaptat el format habitual a les consideracions establertes per les autoritats sanitàries en matèria de prevenció i contenció de la COVID-19, i s’ha establert un calendari de visites presencials a les escoles.

Cal tenir en consideració que és imprescindible la reserva de cita prèvia a la Jornada de Portes Obertes presencial i que s’atorgarà l’accés per rigorós ordre d’inscripció. Cada visita compta amb un màxim de 10 places, i es recomana inscriure-hi un únic participant per unitat familiar per permetre que coneguin les escoles el major nombre de famílies interessades possible.

Jornada de portes obertes
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.