Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Torna la segona emissió del Programa Educa Què 2.0! a TVGirona

El recurs educatiu Booktrailer, dos itineraris educatius de la ciutat i una experiència literària a partir de textos de l’escriptora Mercè Rodoreda realitzat per alumnes de l’aula d’acollida de l’Institut Santa Eugènia de Girona serà el que descubrirem en aquesta segona emissió

Avui a les 21 h torna la segona emissió del Programa Educa Què 2.0! a TVGirona amb experiències de projectes d’innovació educativa de centres educatius de les comarques de Girona, on els protagonistes són els mateixos alumnes.

En aquest segon programa descobrirem el recurs educatiu Booktrailer, on col·labora el Museu del Cinema i el Servei Municipal de Biblioteques, "Llegeix, càmera i acció!" basat en la novel·la "La planta mil" de Katharine McGee i realitzat pels alumnes de l’escola Maristes Girona; també dos itineraris educatius de la ciutat “Un passeig per l’invisible a la Torre dels Predicadors sobre la indústria química a Girona i l’estructura atòmica” acompanyats pel doctor en química de la UdG Josep Duran; i finalment una experiència literària a partir de textos de l’escriptora Mercè Rodoreda realitzat per alumnes de l’aula d’acollida de l’Institut Sta. Eugènia de Girona.

El Programa Educa Què 2.0! és una iniciativa de l’Ajuntament de Girona, en col·laboració amb els Serveis Educatius de Girona del Departament d’Educació i TV Girona, amb l’objectiu d’impulsar el coneixement de l’activitat educativa dels centres educatius i de la ciutat on els infants i joves són els protagonistes.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.