Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’experiència emprenedora d’Ingrid Rahola deu anys després de la creació de Llagurt

N’hem parlat al Girona Emprèn amb la cofundadora de la marca nascuda a Girona i ara present a tot el territori català

El servei municipal Girona Emprèn ha acollit una nova sessió del cicle ‘A Girona Emprèn parlem de’. En aquesta xerrada, celebrada el passat 25 de març via aula virtual, es tractava de conèixer l’experiència emprenedora d’Ingrid Rahola, cofundadora de la marca Llagurt, empresa nascuda a Girona i que deu anys després de la seva creació és present a tot el territori català en forma de botigues pròpies i franquícies.

Rahola ha explicat diversos aspectes de la seva experiència, des de la idea de negoci fins a la creació passant per altres temes clau com la relació entre sòcies, les dificultats d’emprendre, la gestió dels recursos humans, la franquícia com a fórmula d’expansió, la responsabilitat social de les empreses, etc.

Des d’una perspectiva molt personal i parlant de les motivacions i els reptes que cal superar per tirar endavant un projecte com el de Llagurt, Ingrid Rahola ha explicat els valors que orienten el projecte engegat juntament amb Glòria Salomó. 

Rahola també ha parlat de la il·lusió i la cerca de l’excel·lència que no únicament es mantenen vives en els seus primers deu anys de vida, sinó que creixen amb noves línies de negoci.

La xerrada es pot tornar a veure a través de la llista de reproducció d’Innovació i Promoció Empresarial del canal de Youtube de l’Ajuntament de Girona i a través d’aquest enllaç.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.