Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Participa a la taula de cultura i economia social i solidària a les terres gironines

Tindrà lloc, de forma virtual, el divendres 9 d'abril de 12 a 13.30 h

L'Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines està impulsant un procés d’intercooperació i d'impuls de l'Economia Social i Solidària (ESS) en l'àmbit de la cultura obert a tothom que hi vulgui prendre part. Aquest procés s’inicia amb la celebració de la Taula de Cultura i Economia Social i Solidària a les Terres Gironines que tindrà lloc el divendres 9 d’abril de 12 a 13.30 h, en línia i que farà un repàs de la ma de cinc entitats per conèixer experiències de l’Economia Social i Solidària en l’àmbit cultural, a través de les seves pràctiques, principis, valors i experiències, en l’àmbit de les comarques gironines. 

En el marc de la jornada, es presentarà també el pla d’actuacions previst en aquest àmbit que tractarà qüestions rellevants com la formació en diferents dimensions de l’Economia Social i el Cooperativisme ja sigui per a projectes en disseny o creació com per a entitats consolidades. També es preveu programar trobades en línia per ajudar a establir línies de coneixença i treball entre les entitats culturals i valorar vies d’intercooperació, així com altres jornades de reflexió i acció en l'àmbit de cultura per repensar els models de funcionalment que existeixen actualment.

Des de l’Oficina de Foment de les Arts s’anima a participar-hi i afegint-se a la crida que fa l’Ateneu per a que totes aquelles entitats que es dediquin a la cultura pouguin trobar el seu encaix i se sentin còmodes en aquest procés intercooperatiu.

Aquesta proposta ha estat elaborada per l’Ateneu Cooperatiu Terres Gironines amb el lideratge de Cultural Rizoma, però la voluntat del projecte és que aquest procés pugui consolidar un grup d’entitats motivades en treballar i liderar aquesta línia en el futur. 

Per qualsevol dubte, es pot posar en contacte directament amb la Mar de Cultural Rizoma mar@cutluralrizoma.com i/o en Joel, de l’equip tècnic de l’Ateneu accio@ateneucoopgi.org.

Més informació i inscripcions

L’Oficina de Foment de les Arts (PECT ICC) no es fa responsable dels termes i condicions expressats en els serveis que apareixen en aquestes pàgines web.
Projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona

 

Programa
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.