Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona completa les expropiacions per connectar el carrer de la Universitat de Cervera amb el parc del Migdia

Aquest migdia s’ha firmat la possessió i l’ocupació dels darrers habitatges per poder iniciar la licitació de les obres d’enderroc

L’Ajuntament de Girona ha fet un nou pas endavant per connectar el carrer de la Universitat de Cervera amb el parc del Migdia. Avui, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha encapçalat l’acte de possessió i ocupació dels darrers habitatges que quedaven per fer. Tots ells formen part de l’àmbit situat a l’encreuament entre el carrer de la Universitat de Cervera i el de la Universitat de Montpeller.

Ara, el següent pas és iniciar el procés de licitació de les obres d’enderroc d’aquests edificis. Un cop estiguin adjudicades, el termini d'execució de les actuacions serà de cinc mesos. Aquesta iniciativa permetrà donar continuïtat a la trama urbana d’aquesta zona de Pla de Palau – Sant Pau i millorar la mobilitat dels veïns i veïnes del barri.

“Estem a la part final d’un procés que ha sigut llarg però, que haurà valgut la pena, perquè amb la nova connexió esponjarem urbanísticament un sector del barri de Pla de Palau – Sant Pau, facilitant l’accés al parc del Migdia i guanyant espai públic per als veïns i veïnes i per a la circulació. Un cop hem signat les expropiacions, l’objectiu ara és tirar endavant la licitació de l’obra perquè aquesta millora sigui una realitat al més aviat possible”, afirma el tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí. 

El projecte d’enderrocament incorpora també la urbanització del carrer resultant, que travessaria del carrer de la Universitat de Montpeller al carrer de Pau Vila i Dinarés, a banda de la delimitació dels dos solars que quedarien a banda i banda de la via. En aquests espais, el consistori preveu la construcció de dos nous blocs d’habitatges de promoció pública.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.