Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona renova els jocs infantils de la plaça de Santa Eugènia

Aquest matí s’han retirat els elements que hi havia fins ara i que es trobaven en mal estat de conservació. El nou conjunt mantindrà la temàtica marítima i serà accessible per a infants amb discapacitat.

Fotografia de les tasques de retirada del vaixell

L’Ajuntament de Girona ha retirat aquest matí el vaixell i la resta de jocs infantils de la plaça de Santa Eugènia per millorar-ne l’accessibilitat i la seguretat. Els jocs eren antics i havien sofert molt desgast, fet que podia suposar un perill per als nens i nenes usuaris. A més, ja s’hi havien fet nombroses reparacions, de manera que els serveis tècnics de Mobilitat i Via Pública van considerar adient substituir tot el conjunt per un de nou.

La renovació dels jocs ja està en marxa i s’efectuarà en el termini d’un mes, aproximadament. Concretament, se substituiran els elements que hi havia fins ara per uns altres de semblants, mantenint la temàtica marítima que popularment dóna nom a la plaça. També s’aprofitarà per instal·lar-hi jocs inclusius, adaptats a infants amb discapacitat.

“Estem fent renovació de jocs infantils en molts punts de Girona, però aquest és un dels casos més emblemàtics de la ciutat i per això hem volgut ser molt curosos, mantenint la temàtica del vaixell, però amb jocs nous i moderns. Estem segurs que l’actuació serà una millora per al barri, ja que, a més, hi posarem jocs inclusius per a infants amb discapacitat”, ha explicat la regidora de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Marta Sureda. 

El nou vaixell comptarà amb tobogans, un rocòdrom, una xarxa de grimpar, panells lúdics, o una zona de reunió a la part baixa, i es col·locarà paviment de seguretat amb graveta a les zones on hi hagi més alçada. La molla en forma de veler serà d’integració, igual que el gronxador mixt, que disposarà d’un seient pla i d’un altre d’adaptat.

El valor estimat del contracte és de 14.990 euros (IVA exclòs).

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.