Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona renova els jocs infantils de la plaça de Santa Eugènia

Aquest matí s’han retirat els elements que hi havia fins ara i que es trobaven en mal estat de conservació. El nou conjunt mantindrà la temàtica marítima i serà accessible per a infants amb discapacitat.

Fotografia de les tasques de retirada del vaixell

L’Ajuntament de Girona ha retirat aquest matí el vaixell i la resta de jocs infantils de la plaça de Santa Eugènia per millorar-ne l’accessibilitat i la seguretat. Els jocs eren antics i havien sofert molt desgast, fet que podia suposar un perill per als nens i nenes usuaris. A més, ja s’hi havien fet nombroses reparacions, de manera que els serveis tècnics de Mobilitat i Via Pública van considerar adient substituir tot el conjunt per un de nou.

La renovació dels jocs ja està en marxa i s’efectuarà en el termini d’un mes, aproximadament. Concretament, se substituiran els elements que hi havia fins ara per uns altres de semblants, mantenint la temàtica marítima que popularment dóna nom a la plaça. També s’aprofitarà per instal·lar-hi jocs inclusius, adaptats a infants amb discapacitat.

“Estem fent renovació de jocs infantils en molts punts de Girona, però aquest és un dels casos més emblemàtics de la ciutat i per això hem volgut ser molt curosos, mantenint la temàtica del vaixell, però amb jocs nous i moderns. Estem segurs que l’actuació serà una millora per al barri, ja que, a més, hi posarem jocs inclusius per a infants amb discapacitat”, ha explicat la regidora de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Marta Sureda. 

El nou vaixell comptarà amb tobogans, un rocòdrom, una xarxa de grimpar, panells lúdics, o una zona de reunió a la part baixa, i es col·locarà paviment de seguretat amb graveta a les zones on hi hagi més alçada. La molla en forma de veler serà d’integració, igual que el gronxador mixt, que disposarà d’un seient pla i d’un altre d’adaptat.

El valor estimat del contracte és de 14.990 euros (IVA exclòs).

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.