Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona celebra la Setmana de la Felicitat amb activitats sobre les emocions en temps de pandèmia

El programa, que comença demà a l’Esquerra del Ter, inclou tallers, exposicions, debats i concerts

L’Ajuntament de Girona inicia demà la celebració de la Setmana de la Felicitat amb activitats sobre les emocions en temps de pandèmia. S’han programat diferents tallers, exposicions, debats i concerts adaptats a les mesures sanitàries en el sector de l’Esquerra del Ter que conviden a millorar el nostre estat d'ànim. Sota el lema "La felicitat en temps d’incertesa”, enguany es planteja un treball centrat en com la situació excepcional de la COVID-19 ha afectat, modificat o accentuat les emocions. 

Aquest és el vuitè any consecutiu que el consistori gironí celebra la Setmana de la Felicitat a través del Centre Cívic Ter, dels Serveis Bàsics d'Atenció Social de Taialà i de la Biblioteca Antònia Adroher, juntament amb l'Equip d'Atenció Primària del CAP Joan Vilaplana de Taialà i diversos serveis i associacions de l'Esquerra del Ter. Es tracta d'una iniciativa nascuda al CAP Joan Vilaplana de Taialà que relaciona la salut i la felicitat i que pretén donar a conèixer el Dia Internacional de la Felicitat, instituït oficialment per l'Assemblea General de les Nacions Unides el dia 20 de març.

Habitualment la programació de la Setmana de la Felicitat començava al carrer donant a conèixer el projecte. Enguany, per tal d’adaptar-se a les condicions sanitàries, s’ha optat per fer una programació més extensa en el temps i híbrida amb activitats en línia i al carrer. 

Hi haurà tallers en línia i a l’aire lliure oberts a tothom sobre el coaching, l’autoestima i la gestió emocional. Les persones interessades han d’inscriure’s prèviament a l’activitat a través de la web de l’agenda. Durant aquesta setmana també hi haurà nou espais expositius repartits per l’Esquerra del Ter sota el nom “Mirades de la Pandèmia”. Cada un d’ells és una representació artística a través de la qual diferents col·lectius (joves, adults i gent gran) expliquen com han viscut la pandèmia i les emocions que els ha generat. 

Des d’aquests espais es convidarà a la ciutadania a reflexionar sobre com ha marcat la pandèmia a les persones i com ha transformat les relacions i la societat en general. Es plantejaran preguntes com les següents: com ha sigut per a la gent gran el fet de no veure els nets i netes o haver de patir constantment per la seva salut? I per als alumnes i les alumnes el fet de fer classes virtuals? Com és viure en un grup bombolla? Com es treballa davant una normativa tan canviant? 

Totes les activitats i propostes que es duran a terme al llarg de la setmana són gratuïtes i es poden consultar al web girona.cat/setmanadelafelicitat.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.