Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona homenatja l’Uni Girona per la Copa de la Reina 

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el vicealcalde, Quim Ayats, han rebut a representants del club en reconeixement a l’últim èxit assolit,

L’Ajuntament de Girona ha fet un reconeixement aquesta tarda a l’Spar Girona amb motiu del títol de la Copa de la Reina que va aconseguir diumenge passat després de derrotar al Valencia Basket Club a La Fonteta. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i el vicealcalde, Quim Ayats, han rebut aquesta tarda a l’Ajuntament una delegació del club formada per les jugadores, l’equip tècnic i directiu i els patrocinadors. Posteriorment, a la Sala de Junta de Govern Local, han lliurat al president del club, Cayetano Pérez, una placa commemorativa per l’últim èxit assolit. També s’ha fet entrega d’obsequis a les jugadores i a l’staff. En aquest moment també hi han assistit els portaveus dels grups municipals. 

L’alcaldessa de Girona ha felicitat en nom de la ciutat al club per aquest nou èxit. “Era una copa que fins ara s’havia resistit, i s’ha fet justícia a la família de l’Uni Girona que fa temps que la perseguia. Aquest és el secret del club, ser una família al servei d’un projecte que ha anat creixent any rere any i amb qui compartim els valors de perseverança i esforç”, ha afirmat. En aquest sentit, Madrenas ha agraït la implicació de l’equip, del cos tècnic, dels directius, dels patrocinadors, de l’afició i de les institucions; i ha destacat la necessitat de donar suport a l’esport femení.

"Avui és un dia de celebració, són campiones, però també de reconeixement a una gran feina d'equip", ha assegurat el vicealcalde, Quim Ayats, que ha remarcat que "és un orgull per la ciutat i un exemple a seguir en la lluita per aconseguir els objectius proposats".

Després de la recepció, integrants del club han sortit al balcó del consistori per ensenyar la copa als aficionats i aficionades. Tot seguit, s’han desplaçat a l’escenari de la plaça del Vi, des d’on han fet els respectius parlaments. 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.