Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

L’artista empordanesa Joina presenta el seu darrer disc, “Òrbita 9.18”, aquest dissabte a l’Auditori de Girona

El concert tindrà lloc a les 20 h a la Sala de Cambra. El diumenge 14 de març a les 19 h, la Sala Montsalvatge acollirà l’actuació del Cosmos Quartet i el pianista rus Alexei Volodin

L’artista empordanesa Joina presenta per primera vegada a les comarques gironines el seu nou disc, Òrbita 9.18. El concert tindrà lloc el dissabte 13 de març a les 20 h a la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona i les entrades (12 €) es poden adquirir a www.auditorigirona.org.

Graduada en piano clàssic a l’Esmuc, Joina Canyet és una artista difícil d’etiquetar en un sol gènere musical. En els últims anys de carrera, l’interès cap a la música moderna i el món del pop i hip-hop han anat prenent força, fins a agafar dimensió pròpia en la vessant compositiva. L’any 2018 publica Companyes, el seu álbum de debut, un disc de rap, molt íntim, clarament feminista i ple de força i sensibilitat. Ara presenta Orbita 9.18, un disc que orbita al voltant de trobar “el propi refugi” i en el qual, les diverses cançons s’agrupen en episodis que parlen d’un concepte diferent. Episodi I (nonhome) parla del buit de no trobar la casa, el lloc de refugi, i viu dins l’escenari del present. Episodi II (pastorale) és un viatge al passat, als orígens, amb un aire nostàlgic. Episodi III (out of time) és una mirada al futur, on apareix la pressa, i la por a afrontar un món que va molt ràpid i que provoca una sensació permanent de viure sempre “fora de temps”.

En directe, Joina s’acompanya de Kevin Díaz als teclats i sintetitzadors, Abril Sauri a la bateria i PAD, i Sebastià Gris a la guitarra elèctrica.

Aquest diumenge, Cosmos Quartet i Alexei Volodin
Pel que fa a la programació de clàssica, aquest diumenge 14 de març a les 19 h, la Sala Montsalvatge acollirà l’actuació del Cosmos Quartet i Alexei Volodin. Virtuós del piano de la tradició russa, Volodin és molt conegut i apreciat a Girona. Cosmos Quartet és el grup de cambra revelació de Catalunya i la formació resident de la present temporada d’Ibercamera. Junts interpretaran la Sonata per a piano núm. 14, “Clar de Lluna” de Beethoven, el Quartet núm. 11, en fa menor, op. 95. “Serioso” de Beethoven, i el Quintet amb piano, en sol menor, op. 57 de Xostakòvitx. Les entrades (de 18 a 48 €) estan disponibles a www.auditorigirona.org.

Més informació
Recomanacions per anar a l'Auditori
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.