Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Love of Lesbian exhaureix en menys d’una hora les entrades per al concert del 5 de juny a l’Auditori de Girona i s’obre una nova sessió per a l’endemà

La banda barcelonina presentarà el nou disc, “V.E.H.N.” en primícia a les comarques gironines, en el marc de la programació especial del 15è aniversari de l’equipament gironí

Nou concert de la banda barcelonina Love of Lesbian a l’Auditori de Girona. Després d’exhaurir en menys d’una hora les entrades per a l’actuació del 5 de juny a les 20 h a la Sala Montsalvatge, el grup i l’equipament gironí han decidit oferir una nova data: el diumenge 6 de juny a les 20 h. Les entrades es posaran a la venda a través del web www.auditorigirona.org aquest dimecres 10 de març a les 12 h.

L’esperat retorn de la banda barcelonina Love of Lesbian és una de les primeres propostes confirmades dels actes de celebració dels 15 anys de l’Auditori de Girona, que es duran a terme al juny i es donaran a conèixer pròximament. Aquests concerts seran les primeres ocasions en què es podran sentir les cançons del nou disc, V.E.H.N. (Warner Music, 2020), a les comarques gironines.

En el marc de la gira de presentació del nou àlbum, que els portarà a les principals ciutats de l’Estat espanyol, Europa, Amèrica del Sud i als Estats Units, Love of Lesbian s’aturaran a Girona per oferir el seu novè disc d’estudi. V.E.H.N (Viaje épico hacia la nada), continua la línia del seu anterior treball, El poeta Halley (Warner Music, 2016), amb dotze cançons gravades a la Casamurada i Blind Records sota la producció de Ricky Falkner i Santos & Fluren. 

Una proposta que per la banda liderada per Santi Balmes (veu), amb Julian Saldarriaga (guitarra), Jordi Roig (guitarra), Oriol Bonet (bateria), Ricky Falkner (baix), Dani Ferrer (teclats) i Marc Clos (percussió), suposa “un retrobament amb el públic, una obertura progressiva cap a l’enyorada catarsi que es pot divisar a l’hortizó”.

L’aforament dels dos concerts de Love of Lesbian a l’Auditori de Girona és el màxim permès d’acord amb les mesures actuals.

Més informació
Recomanacions per anar a l'Auditori
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.