Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

La Policia Municipal de Girona deté un veí de la ciutat per un delicte contra la salut pública

Durant l’actuació policial, el sospitós va intentar agredir un agent, per la qual cosa va ser detingut també per desobediència i atemptat als agents de l'autoritat.

La Policia Municipal de Girona va detenir ahir un veí de la ciutat, de 29 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Al voltant de les 20.30 hores, dos agents del grup de paisà que realitzaven tasques de vigilància i de seguretat ciutadana pel barri de Santa Eugènia van localitzar una persona que portava una bossa gran, caminava nerviosa i amb actitud vigilant, i que no portava mascareta.

En el moment en què els agents es van identificar com a policies, la persona sospitosa va sortir corrent, i va llençar la bossa que portava. Els agents van aconseguir interceptar l’individu, i van comprovar que a l'interior de la bossa hi portava 640 grams de marihuana. Durant l’escorcoll també van trobar 1120 euros.

Durant l’actuació policial, l’autor del delicte va procurar evitar ser detingut, desobeint constantment les indicacions rebudes, i va agredir un agent. Per aquest motiu se’l va detenir també per desobediència i atemptat contra els agents de l'autoritat.

Policia municipal de Girona
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.