Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Ben l’Oncle Soul i Pinchas Zukerman, aquest cap de setmana a l’Auditori de Girona

El cantant francès actuarà el dissabte 6 de març a les 20 h en el marc del Black Music Festival. El reconegut violinista israelià oferirà el concert a trio el diumenge 7 de març després de la cancel·lació de la gira de l’Orquestra Simfònica WDR de Colònia

Cap de setmana divers a nivell estilístic a l’Auditori de Girona. Aquest dissabte 6 de març l’equipament gironí acollirà l’actuació de Ben l’Oncle Soul en el marc del Black Music Festival, i el diumenge 7 de març, serà el torn del reconegut violinista israelià Pinchas Zukerman que actuarà a trio després que l’Orquestra Simfònica WDR de Colònia hagi cancel·lat la seva gira. 
Des de la publicació del seu debut discogràfic, fa més d’una dècada, la popularitat del francès Benjamin Duterde –més conegut al món del soul i el pop com Ben l’Oncle Soul– no ha parat de créixer. És una de les veus amb més cos d’Europa, amb un gran magnetisme a l’escenari i tot un mestre a l’hora d’acostar les arrels de la black music a tot tipus d’audiències i apropar l’esperit de Sam Cooke o Otis Redding al moment actual. Pocs han sabut fusionar la màgia de Memphis amb les melodies de Detroit, apropant-se al pop amb respecte. Ara arriba a Girona per oferir una actuació única en el marc del Black Music Festival, per a la qual les entrades s’estan a punt d’exhaurir (www.auditorigirona.org).

Pinchas Zukerman, a trio
L’Orquestra Simfònica WDR de Colònia ha cancel·lat la seva gira prevista per aquest mes a causa de les mesures de prevenció sanitària. És per això que el concert previst per al diumenge 7 de març canvia en format i programa. El gran mestre Pinchas Zukerman oferirà el concert acompanyat de la violoncel·lista Amanda Forsyth i el pianista Shai Wosner. Amb ells viatjarà des de Nova York per interpretar un programa de sonates i trios de gran varietat, profunditat i interès, com les Variacions de Kakadu de Beethoven, o la Sonata per a violí en mi menor de Mozart. 
 

Més informació
Recomanacions per venir a l'auditori
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.