Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Love of Lesbian, primer grup confirmat de la programació especial del 15è aniversari de l’Auditori de Girona 

La banda barcelonina presentarà el nou disc, “V.E.H.N.”, en primícia a les comarques gironines, el dissabte 5 de juny a les 20 h a la Sala Montsalvatge. Les entrades es posaran a la venda el pròxim diumenge 7 de març a les 20 h al web www.auditorigirona.org

L’esperat retorn de la banda barcelonina Love of Lesbian és una de les primeres propostes confirmades per la programació especial del 15è aniversari de l’Auditori de Girona. L’equipament està preparant un programa especial d’activitats per l’efemèride, que es durà a terme el mes de juny, i que es donarà a conèixer pròximament. 

El concert de Love of Lesbian tindrà lloc el dissabte 5 de juny a les 20 h a la Sala Montsalvatge i serà la primera ocasió en la qual es podran sentir les cançons del nou disc del grup, V.E.H.N. (Warner Music, 2020), a les comarques gironines. Les entrades per a aquesta actuació, que tenen un preu de 40 i 35 euros, es posaran a la venda el pròxim diumenge 7 de març a les 20 h a www.auditorigirona.org

En el marc de la gira de presentació del nou àlbum, que els portarà a les principals ciutats de l’Estat espanyol, d’Europa, d’Amèrica del Sud i dels Estats Units, Love of Lesbian s’aturarà a Girona per presentar el seu novè disc d’estudi. V.E.H.N (Viaje épico hacia la nada) continua la línia del seu anterior treball, El poeta Halley (Warner Music, 2016), amb dotze cançons gravades a la Casamurada i Blind Records sota la producció de Ricky Falkner i Santos & Fluren. 

Es tracta d’una proposta que per la banda liderada per Santi Balmes (veu), amb Julian Saldarriaga (guitarra), Jordi Roig (guitarra), Oriol Bonet (bateria), Ricky Falkner (baix), Dani Ferrer (teclats) i Marc Clos (percussió) suposa “un retrobament amb el públic, una obertura progressiva cap a l’enyorada catarsi que es pot albirar a l’horitzó”.

Des que van llançar el 2009 el seu icònic 1999 (o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando la luna), la banda barcelonina va deixar de ser considerada una promesa per fer un gran salt en la seva carrera. A partir de llavors, es van succeint gires de gran èxit, discos d’or, números 1 a les llistes AFYVE, concerts a l’Amèrica del Sud i a Europa fins al reconeixement obtingut amb un Grammy Llatí el 2016. 

Coincidint amb l’anunci de la gira, avui veu la llum El Sur, un single de la banda amb la col·laboració d’Enrique Bunbury. 

Més informació
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.