Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

L’Ajuntament de Girona escull el logo del nou “Pla per a l’equitat educativa a Girona” a través d’un procés participatiu a les xarxes socials

El procés participatiu per escollir el logo del nou Pla, estarà obert del dilluns 1 de març al diumenge 7 de març a través del perfil de Twitter d’Educació de l’Ajuntament de Girona

El “Pla per a l’equitat educativa a Girona” es presentarà properament i desenvolupa les actuacions plantejades al “Pacte de ciutat per combatre la segregació escolar”, que es va signar el juliol de 2020. El Pacte és un document que concreta la voluntat de la ciutat de Girona per a combatre la segregació escolar en els pròxims anys a través de la coresponsabilitat de centres, entitats, comunitat educativa, famílies i institucions. Un pacte amb la finalitat de millorar l’escolarització per a tots els infants i joves de la ciutat per evitar els desequilibris en l’accés a l’educació i en els resultats. El document recull els eixos a partir dels quals es concretaran les polítiques educatives per desenvolupar els pròxims anys i les accions que la ciutat es compromet a desplegar.

El “Pla per a l’equitat educativa a Girona” neix amb la voluntat d’establir accions concretes, aterrant de forma més pràctica i detallada les mesures proposades pel Pacte, amb un recull d’actuacions objectives i avaluables al llarg del temps. El Pla serà presentat properament per l’Ajuntament de Girona.

El procés participatiu per escollir el logo del nou Pla, estarà obert del dilluns 1 de març al diumenge 7 de març a través del Twitter d’Educació de l’Ajuntament de Girona. Tothom qui hi vulgui participar, ho podrà fer accedint a l’enquesta fixada al seu perfil: https://twitter.com/educacio_gi.
 

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.