Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Estel Mallorquí, fundadora de biWel explica el procés d’emprendre una startup tecnològica a ‘A Girona Emprèn parlem de...’

La xerrada s’ha celebrat dins el marc de la Setmana de la Dona i la Nena a la Ciència de Girona

Estel Mallorquí fundadora i directora de l'start-up biWel va participar en una nova sessió de ‘A Girona Emprèn parlem de...’ en aquesta ocasió per parlar del paper de la dona a les empreses tecnològiques. La sessió es va celebrar l’11 de febrer, coincidint amb el dia internacional de la Dona i la Nena a la Ciència i en el marc de la setmana dedicada a aquesta diada a Girona.

biWel és una empresa que dissenya i implanta programes integrals de benestar laboral i que combina amb solucions tecnològiques adaptades a cada client a través d'una plataforma.  

La proposta de l’emprenedora gironina situa el benestar com un recurs més de l'empresa i s'està obrint camí. Actualment són referents en un sector que en el nostre país no es tenia suficientment en compte, tant per l'impacte positiu que té el benestar laboral, com en els beneficis que poden tenir en la salut dels treballadors i la reducció de costos associats a les baixes laborals i les despeses mèdiques.

En menys de 10 anys han estat capaços de crear un producte a partir de saber llegir el mercat i resoldre les necessitats dels clients, ara l'empresa que desprès de créixer i madurar a Barcelona, s'ha establert de nou a Girona on es va fundar, vol fer un salt endavant que inclourà la incorporació de nous membres a l'equip de biWel.

Durant la xerrada Estel Mallorquí també ha explicat el seu viatge com a emprenedora, amb els alts i baixos que comporta un procés com aquest i repassant el que ella considera els ingredients necessaris per tal que acabi tenint els resultats esperats.

La Setmana de la Nena i la Dona en la Ciència 2021 de Girona, que enguany celebra la tercera edició, s’organitza amb l’objectiu de debatre, conscienciar i contribuir a la igualtat i per promoure l’accés i la participació plena de les nenes i les dones en la ciència i la tecnologia.

biWel
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.