Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Mireia Vives & Borja Penalba presenten “Cançons de fer camí” a l’Auditori de Girona

El concert tindrà lloc el pròxim dissabte, dia 13 de febrer, a les 20 h a la Sala Montsalvatge

Mireia Vives & Borja Penalba arriben a l’Auditori de Girona, aquest dissabte 13 de febrer a les 20 h, per presentar el seu darrer treball, Cançons de fer camí (Bureo Músiques, 2019). El concert, en format quartet, tindrà lloc a la Sala Montsalvatge i les entrades tenen un preu de 14 euros (www.auditorigirona.org).
Un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg dels últims cinc anys. Aquesta és l’essència del darrer treball de la cantant valenciana Mireia Vives i el reconegut músic també valencià Borja Penalba. Després dels discos L’amor fora de mapa (Mésdemil, 2016) i Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017) ara presenten el seu tercer àlbum conjunt, format per 19 cançons que fusionen la poesia, la música i la il·lustració. 
Unes peces que els colpegen i doten de sentit allò que els envolta. Una manera de veure i entendre el món, amb la peculiar coherència de les pròpies contradiccions, amb la passió de qui estima la terra, amb la ràbia de qui veu llibertats empresonades o amb l’estima per l’univers poètic de Montserrat Roig, Joanjo Garcia, Maria Mercè Marçal, David Caño, Salvat-Papasseit, Roc Casagran, Bob Dylan o Leonard Cohen. Eclèctics i heterogenis, els dos artistes pintaran l'escenari amb notes de folk, cançó d'autor, pop-rock, cabaret gamberro o cobla republicana i feminista. 
En aquesta actuació, Mireia Vives (veus) i Borja Penalba (veus, guitarres i percussions) s’acompanyaran de Sergi Carós (veus i baixos) i Marta Margaix (violins, acordió i percussions).
 

Més informació
Imatges
Recomanacions per venir a l'Auditori
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.