Header: Notícies

Notícies i comunicats

Bàner: Cita prèvia

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2021

CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Oficina de Comunicació

Oficina de Comunicació

Àrea de què depèn:
Alcaldia

Persona responsable:
Sra. Sílvia Planas Dalmau

Adreça:
Plaça del Vi, 1, 1a planta
17004 - GIRONA

Telèfon:
972 419 502 - 972 419 433

A/e:
comunicacio@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/comunicacio

Publicador de continguts

Ja estan publicades les bases per presentar-se al concurs del cartell i/o il·lustracions de la 3a edició del Festival monar'T 2021

El termini per presentar propostes és de l'1 al 21 de febrer.

De l'1 al 21 de febrer està oberta la convocatòria per a la presentació de propostes del concurs del cartell i/o il·lustracions de la 3a edició del Festival monar'T 2021.

monar’T és un festival anual de Murals i d’Art Urbà als barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla, amb un caràcter 100% social i de temàtica multicultural. El monar’T neix com una iniciativa comunitària, cercant la implicació de tothom, tant a nivell associatiu, d’entitats veïnals, socials i culturals, de serveis i d’administracions, com a nivell individual, d’artistes i veïns implicats. Al 2019 va ser la seva #1a edició, amb la intenció de posar sobre el mapa de la ciutat de Girona un esdeveniment cultural de qualitat, utilitzant com a eix vertebrador un dels punts més interessants dels barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla: la seva riquesa i diversitat cultural.

Ja ens hem posat en marxa preparant la 3a edició del festival monar'T. El  primer que necessitem és la nova imatge gràfica del monar'T d'enguany que s'aplicarà a cartells, fulletons, banderoles,  pàgina web... i a on calgui per promocionar el festival monar'T 3a edició que es durà a terme el proper mes de setembre d'enguany.

Us podeu presentar pel cartell, les il·lustracions o ambdues propostes, ja que també es valorarà que hi hagi una coherència entre les il·lustracions i el cartell.

Bases del concurs
Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 198 resultats.