Header: Notícies

Notícies i comunicats

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR) - fitxa

Oficina d'Assistència en Matèria de Registre (OAMR)

Adreça:
Ajuntament de Girona
Pl. del Vi, 1 - 17004 GIRONA

Horaris 2024

Es recomana demanar:
CITA PRÈVIA

Telèfon. Informació ciutadana:
972 419 010

Telèfon. Centraleta:
972 419 000

A/e:
ajuntamentinforma@ajgirona.cat

Web:
www.girona.cat/oamr

Registre electrònic:
seu.girona.cat

Bústia d'avisos i suggeriments:
www.girona.cat/avisos

Ruta de navegació

Publicador de continguts

Música mediterrània passada pel filtre de la distorsió i la psicodèlia amb ZA! i la Tansmegacobla, a l’Auditori de Girona

El duo de música experimental amb un quartet de cobla i Tarta Relena actuaran el dissabte 30 de gener a les 20 h a la Sala de Cambra.

Música mediterrània amb distorsió i psicodèlia. Aquesta és la base de la proposta que ZA! i la Transmegacobla oferiran el pròxim dissabte 30 de gener a les 20 h a la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona, en el marc del festival NEU!. 

Després de 15 anys i més de 700 concerts pels cinc continents, el duet de música experimental ZA! presenta el seu projecte més multitudinari, que fusiona la cultura mediterrània tradicional amb la contemporània, per crear un univers fictici però profundament humà i festiu. El grup està format per la MegaCobla –quartet de vents de cobla tradicional nascut d’un taller amb Za! l’any 2018- i el jove duo de transfolk Tarta Relena, que ha revolucionat l’escena catalana. Junts formen una orquestra atemporal disposada a inventar, amb elements reals, una mediterraneïtat de ciència-ficció en una realitat paral·lela. Un projecte que ha comptat amb la coproducció de La Marfà – Centre de Creació Musical i la Fira Mediterrània de Manresa amb la col·laboració de l’Auditori de Barcelona i la Fabra i Coats.  

Les entrades per a aquesta actuació es poden adquirir a www.auditorigirona.org. Des de l’organització s’aconsella al públic portar l’entrada descarregada al mòbil i seguir les recomanacions del personal de sala durant el concert per a la prevenció de la COVID-19.

Pel que fa al concert de Daura Mangara previst per al dissabte 6 de febrer, l’actuació s’ha cancel·lat per motius personals de l’artista. El poeta afrobanyolí havia d’estrenar el seu darrer treball, acabat de publicar, Poesia per bandits (autoeditat, 2021). Des de l’Auditori de Girona s’ha contactat amb les persones que han adquirit les entrades per tal d’informar-los d’aquesta cancel·lació.

Tornar
— 100 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 100 de 199 resultats.